
کد خبر:۲۴۵۴۴۰
وزارت خارجه آمریکا تداوم شهرکسازی را غیرقانونی خواند
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با انتقاد به توسعه شهرکسازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، این فعالیت دولت عبری را غیرقانونی دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از فلسطین الیوم، جین بساکی، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا ضمن انتقاد به توسعه شهرک سازی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، فعالیت های شهرک سازی دولت عبری را غیر قانونی اعلام کرد.
آمریکا به طرح اخیر رژیم صهیونیستی مبنی بر ساخت بیش از 1000 واحد مسکونی در شهرک های اسرائیلی ایتمار و بروخین واقع در کرانه باختری بشدت انتقاد کرد.
جین بساکی خاطرنشان کرد: ما همچنان منتظر فرصتی برای اعتمادسازی و بازگشت طرفین به میز مذاکره هستیم و در حال حاضر روی این مسئله تمرکز کرده ایم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.