سینمای کودک در حال حذف از بدنه سینمای کشور است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۵۹۰۱
رفایی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

سینمای کودک در حال حذف از بدنه سینمای کشور است

کارگردان فیلم «چتر سبز» گفت: بخش سینمای کودک که در دوره‌ای یکی از افتخارات سینمای کشور به شمار می‌رفت، در حال حذف از بدنه سینمای کشور است.

ناصر رفایی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره زمان اکران افیلم «چتر سبز» گفت: هنوز برای اکران این فیلم به نتیجه روشنی نرسیده ایم؛ چون سینمای کودک ما یک مشکل عمده دارد و آن هم این است که نه بخش خصوصی و نه بخش دولتی برنامه‌ای برای این سینما ندارند.

 

کارگردان فیلم «چتر سبز» افزود: این در حالی است که فیلمی که ساخته می‌شود در هر صورت باید به نمایش گذاشته شود، ولی اینکه این کار چگونه باید انجام شود، مشخص نیست؛ بخشی از کار نمایش فیلم به عهده خود ماست که ما در حال برطرف کردن این مشکل هستیم.


وی با بیان اینکه در این چند سال هیچ واکنش مثبتی نسبت به سینمای کودک صورت نگرفته است، ادامه داد: متاسفانه در برنامه‌ اکران سینمای کودک موفق عمل نشده؛ بخش سینمای کودک که در یک دوره‌ای یکی از افتخارات سینمای کشور به شمار می رفت، در حال حذف از بدنه سینمای کشور است، به طوری که فیلم‌های بسیاری در سینمای کودک منتظر اکران هستند.


رفایی افزود: در تلاش هستیم تا این فیلم را هر چند برای مدت زمان کوتاهی اکران کنیم، اما اینکه چقدر در این زمینه موفق باشیم، مشخص نیست.

 

کارگردان فیلم «چتر سبز» در پایان درباره کوتاه شدن زمان این فیلم برای اکران خاطرنشان کرد: زمان فیلم، کوتاه نخواهد نشد و همان فیلمی که در جشنواره فیلم کودک به نمایش درآمد، در اکران عمومی نیز نمایش داده می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار