آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۶۹۵۰
اشکان خطیبی در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»،

«بچه‌های نسبتا بد» در بیمارستان به سر می‌برند

بازیگر نقش همایون «بچه‌های نسبتا بد» گفت: گروه در حال حاضر در بیمارستانی در شهر تهران مشغول کار هستند.

اشکان خطیبی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره سریال «بچه های نسبتا بد» درباره سریال «بچه های نسبتا بد» گفت: تقریبا 10 روز است که فیلمبرداری این سریال آغاز شده است و قرار است کل فیلم در شهر تهران فیلمبرداری شود.


بازیگر نقش همایون «بچه‌های نسبتا بد» ادامه داد: الان تیم در بیمارستانی در شهر تهران مشغول گرفتن کار هستند.

 

داستان این سریال درباره چهار جوان خلافکار است که اتومبیل حامل یک گاو صندوق را به سرقت می‌برند، در داخل این صندوق دو هزار سکه بهار آزادی وجود دارد که به همت یک موسسه خیریه و برای اهدا به زوج‌های نیازمند فراهم شده است اما با از دست رفتن این سکه‌ها که قرار است در مراسم ازدواج گروهی این زوج‌ها در روز عید فطر اهدا شود، موسسه خیریه دچار بحران می‌شود.

 

در این سریال تلویزیونی حمید گودرزی، اشکان خطیبی، یوسف تیموری، میلاد کی‌مرام و سیدعلی طباطبایی بازی می‌کنند.

 

گفتنی است، قرار است سریال «دودکش» به کارگردانی محمدحسین لطیفی در ماه رمضان  از شبکه یک پخش شود با این حال خبرها حاکی از آن است که اگر سیروس مقدم بتواند  سریال «بچه های نسبتا بد» را تا ماه رمضان آماده پخش کند، این سریال نیز در کنداکتور پخش شبکه یک قرار می گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار