آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۷۸۱۹
کابینه یازدهم از نگاه کارشناسان استانی-8

توجه به بیماران خاص‌وسرطانی از اولویت‌های وزیربهداشت باشد

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان گفت: در مورد بیماری‌های خاص و سرطانی باید در مجلس مصوبه‌ای انجام شود تا به این بیماران توجه بیشتری شود.
توجه به بیماران خاص‌وسرطانی از اولویت‌های وزیربهداشت باشد

حسن بهبودی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رشت، توجه به مسائل بهداشت و درمان، آموزش و پژوهش، تجربه و تخصص بالا و مورد اعتماد اساتید دانشگاهی را از ویژگی های یک وزیر خوب برشمرد.

 

وی افزود: یک وزیر بهداشت خوب باید در تصمیم گیری ها با کار کارشناسی جلو برود، با توجه به اینکه چندین سال از انقلاب ما می گذرد؛ نباید در این امر حساس مقطعی عمل شود.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با اشاره به فارغ التحصیلان دانشگاهی خارج از کشور گفت: باید در خصوص فارغ التحصیلان خارج از کشور سخت گیری بیشتری انجام شود؛چرا که توجه ویژه به آنها باعث کاهش سطح سواد کشور ما می شود.

 

بهبودی بیان داشت: در مورد بیماری های خاص و بیماری های سرطانی باید در مجلس مصوبه ای انجام شود تا به این بیماران توجه بیشتری شود.

 

وی ساخت بیمارستان های جدید در استان، توجه به خانه های بهداشت و درمان و مراکز بهداشتی، ارتقای کیفیت آموزشی در دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و آوردن تجهیزات مناسب با توجه به پیشرفت زمان را از جمله نقاط قوت در دولت نهم و دهم عنوان کرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در حال حاضر پیشرفت تجهیزات پزشکی کشور ما معادل کشورهای اروپایی است.

 

بهبودی ساخت دستگاه های سنگ شکن، درمان بیماری های پوستی، درمان بیماری های داخلی و اطفال و لاپراسکوپی را از جمله پیشرفت های پزشکی قابل ملاحظه در کشور عنوان کرد.

 

وی توجه نکردن به بیماران سرطانی و خاص، عدم تثبیت قراردادها، نوسانات ارزی و گرانی دارو و کمبود بعضی از داروها را از مشکلات و نواقص دولت نهم و دهم برشمرد.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان تصریح کرد: در دولت نهم در راستای کتابخانه های دیجیتال در دانشگاه های پزشکی قرار دادهایی بسته شد؛ اما در دولت دهم پیگیری و حمایتی مشاهده نشد.

 

بهبودی گفت: در یک سال اخیر به نیازهای پزشکی و کارکنان بهداشت و درمان و دادن حق جذب به کارکنان و پرسنل توجه ویژه ای نشد؛ یعنی 35 درصد حقوق و مزایای پرسنل کاهش یافت.

 

وی با بیان اینکه باید در جهت کیفیت کار قدم برداشته شود، بیان داشت: بهره وری قانون نظام پرستاری منجر به کاهش ساعات کار پرسنل شد؛ اما در کیفیت نظام پرستاری تاثیر چندانی حاصل نشده است.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان خاطرنشان کرد: جهت پیشرفت کار در نظام مقدس جمهوری اسلامی باید به کیفیت کار توجه خاص شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار