کد خبر:۲۴۸۳۰۳
تظاهرات اسرائیلی ها در اعتراض به سیاست اقتصادی نتانیاهو
تظاهرکنندگان اسرائیلی با تجمع مقابل منزل وزیر دارایی این رژیم به سیاست های اقتصادی کابینه نتانیاهو اعتراض کردند.

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از فلسطین الیوم، تظاهرکنندگان اسرائیلی با تجمع مقابل منزل وزیر دارایی این رژیم به سیاست های اقتصادی کابینه نتانیاهو اعتراض کردند.
در این تجمع اعتراض آمیز معترضان ضمن اعتراض به کاهش کمک های دولتی در بودجه تنظیم شده سال 14-2013 به سیاست های اقتصادی دولت نتانیاهو در مورد صادرات گاز طبیعی به کشور های خارجی واکنش نشان دادند.
بر اساس گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این تظاهرات دو معترض زن توسط پلیس صهیونیستی بازداشت شدند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.