به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»، این کارگردان تئاتر با اشاره به این که نمایشنامه های کودک و نوجوان کمی در ایران به چاپ می رسد، عنوان کرد: نمایشنامه های کودک و نوجوانی که در ایران تولید و چاپ شده است به نسبت نیازهای که داریم خیلی کم است.
وی ادامه داد: طبق آخرین آماری که دارم میزان تعداد دانش آموزان ما در سرتاسر ایران چیزی نزدیک به 12 میلیون نفر است و این ها تولیدات نمایشی ویژه خودشان را می خواهند و این تولیدات نمایشی در 99 درصد مبتنی بر نمایشنامه است و بنابر این ما باید برای این تعداد مخاطب بیشمار تولید نمایشنامه داشته باشیم.
صادقی با بیان این که دانشگاه ها و مراکز آموزشی در زمینه تربیت نمایشنامه نویسان کودک و نوجوان به درستی کار نمی کنند، خاطرنشان کرد: آموزش های دانشگاه ها به گونه ایی نیست که منجر به تولید شود و به همین دلیل برگزاری دوره های تخصصی تر و کارگاه های آموزشی ویژه تر و برنامه ریزی های مشخص تر می خواهیم تا بتوانیم به نیازهایمان پاسخ دهیم.
این استاد دانشگاه ضمن استقبال از برگزاری مسابقه استعدادهای ویژه نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان در حوزه هنری ، گفت: کشف نویسنده های مستعد و برگزاری دوره های خاص برای آن ها فکر خوبی است و باید از دل این کارگاه ها و دوره ها حداقل هر سال چند نفر نویسنده با استعداد بیرون بیاید و بتوانند پاسخگوی نیازهای جامعه باشند.
وی در پایان گفت: نمایشنامه نویسی کودک و نوجوان یک تخصص است و هر قدر ریزتر شویم و تخصصی تر به آن نگاه کنیم توفیقمان هم بیشتر است.