کد خبر:۲۴۹۵۶۴
نیویورک تایمز:

اسرائیل از ادامه قدرت اسلامگرایان در مصر هراس داشت

نیویورک تایمز در تحلیلی از تحولات اخیر درمصر برهراس اسرائیل از ادامه قدرت اسلام گرایان تاکید کرده است.
اسرائیل از ادامه قدرت اسلامگرایان در مصر هراس داشت

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، با ادامه تحولات مصر و خارج شدن اخوان المسلمین از قدرت توسط نظامیان، یکی از مهم ترین مسائل در این باره توجه به روابط مصر با آمریکا و اسرائیل پس از این دوره است.

 

نیویورک تایمز در تحلیلی از تحولات چند روز اخیر مصر و واکنش مقامات اسرائیلی به آن نوشت که اسرائیل تاکنون دراین باره سکوت کرده است اما روشن است که تل آویو از این تحولات خرسند است.

 

تحلیل گر نیویورک تایمز می نویسد که اگر چه محمد مرسی تاکنون برای اسرائیل و به ویژه معاهده صلح کمپ دیوید خطری ایجاد نکرده است، اما همه نشان ها حاکی از آن است که صهیونیست ها از ادامه قدرت اخوان المسلمین هراس داشتند.

 

به گفته شائول شای معاون سابق رئیس شورای امنیت ملی اسرائیل، باقی ماندن اخوان المسلمین در قدرت در مصر بیش از این برای اسرائیل خطرناک بود و آنان اگر یک یا دو سال دیگر قدرت را در دست داشتند، می توانستند مراکز مختلف در مصر از جمله نهادهای نظامی را در اختیار بگیرند.

 

وی با اشاره به اینکه هنوز نیز نگرانی از ادامه فعالیت اسلام گرایان در مصر وجود دارد، می گوید که آنان می توانستند مصر را برای اسرائیل تبدیل به یک ایران دیگر کنند.

 

تحلیل گر نیویورک تایمز همچنین اشاره می کند که اسرائیل اکنون با دقت کامل به کنترل اوضاع مصر مشغول بوده و سعی دارد هر چه زودتر اوضاع در مصر را به نفع خود آرام کند چرا که برای اسرائیل یک مصر باثبات اهمیت حیاتی دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار