به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،محمود احمدی نژاد در مراسم "نکوداشت هشت سال تلاش جهادی رئیسجمهور در رسانه ملی" که هماکنون در مرکز همایشهای صدا و سیما در حال برگزاری است، با بیان اینکه انتظار تقدیر و تشکر قطعا نداشتم، اما شما بزرگواری کردید از یک برادر کوچک و البته همکار خودتان قدردانی کردید، گفت: جا دارد من همین جا یاد امام(ره) و شهدا را گرامی بدارم که دنیای جدیدی را به روی بشریت باز و افق نگاه ما را از مسائل محدود به سمت بینهایت هدایت کردند.
وی در جمع بندی اقدامات هشت ساله دو دولتش گفت: جمعی که خدمتشان هستیم مدیران رسانه ملی هستند ، رسانه ملی مسئول فرهنگ عمومی کشور است، مسئول غنای فکری جامعه است، رسانه ملی مرزبان اندیشه و هویت ملت ایران و انقلاب اسلامی است و رسانه ملی باید کانون اندیشه ورزان، نخبگان، صاحبنظران و متفکران جامعه باشد، این نگاه من به رسانه ملی است.
رئیس جمهور ادامه داد: به همین دلیل به نظرم رسید که در این جلسه مبانی حرکت دولت را خدمت شما عرض کنم، چون معمول این است که در نگاه به یک دولت تک تک اقدامات مورد ارزیابی قرار میگیرد اما کمتر اتفاق افتاده که مجموعه گستردهای از اقدامات 8 ساله در چارچوب 8 ساله و مبنای روشن مورد بررسی قرار گیرد.
وی در ادامه سخنان خود با بیان اینکه دولت از ابتدا با نظریهای جامع و روشن و برنامه عملیاتی کار خود را شروع کرد ، افزود : حتی یک روز و یک ساعت هم در این هشت سال برای من اتفاق نیافتد که از خود بپرسم حالا باید چکار کنیم.
رئیسجمهور گفت: در یک چارچوب برنامه معین در طول 8 سال تلاش شد و دولت مطلقاً کار پراکنده نکرد، یعنی اگر روزی من در اینجا گفتم به رسانه ملی باور دارم و از آن پشتیبانی میکنم این باور دولت در 8 سال گذشته بود.
احمدینژاد ادامه داد: برای تحلیل مبانی حرکت دولت باید به اصل انقلاب برگردیم زیرا این دولت بدون انقلاب بیمعناست ، انقلاب اسلامی هم راه است هم معیار ؛ راهی است که باید بپیماییم و معیاری است که باید به سمت آن حرکت کنیم .
رئیس جمهور با طرح این سوال که هدف از انقلاب اسلامی چه بود، گفت : برخی فکر میکنند انقلاب تمام شد و به موزه پیوسته است، اما باید گفت انقلاب اولا متعلق به دوره ما نیست و ریشه آن در تاریخ است و ثانیا منحصر به جغرافیا و سرزمین ما نیست و استمرار حرکت انسان برای رسیدن به قلههاست .
رئیس قوه مجریه تصریح کرد: یک حزب سیاسی با 20 عضو که 150 سال قبل تاسیس شده است، قابل حذف نیست و انقلاب عظیم اسلامی امروز در مناسبات انسانی تاثیر گذار است.
وی با طرح این سوال که آیا انقلاب اسلامی برای جابهجایی در قدرت ،حکومت کردن و رسیدن به حاکمیت بود، افزود : ما به دنبال یک حرکت عظیم و رسیدن به حکومت آرمانی هستیم .
احمدینژاد ادامه داد: حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی منهای آرمانهای الهی بیمعناست و چنین حکومتی با حکومتهای دیگر فرقی ندارد و تقدسی ندارد .
رئیسجمهور با تاکید بر اینکه ما باید به طور مستمر خود را با آرمانهای انقلاب بسنجیم، افزود: انقلاب اسلامی با دو هدف مهم روی داد که اولین آن آزاد کردن انسانها و نجات انسانها و به کمال رساندن آنها بود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران وی در ادامه افزود: نجات انسانها به کمال رسیدن انسانها، شکوفا شدن آنها هدف انقلاب بود، دوم برپایی جامعهای پیشرفته، مقتدر، سرشار از زیبایی و پاکی در ایران و در جهان که اینها اهداف روشن انقلاب بود.
احمدینژاد افزود: اهداف انقلاب چیزی ذهنی در کرات دیگر نیست به قول آنهایی که تا به آنها میگوییم آرمانی میگویند شما ایدهآلیست و ذهن گرائید و شما را کنار میگذارند.
رئیس قوه مجریه تصریح کرد: انقلاب در متن جامعه، برای جامعه و با اهداف بسیار روشن برپاشده است تمام لحظات تاریخ انقلاب و فراز ونشیب هایی که اتفاق افتاده است همه فرصتند.
احمدی نژاد افزود: انقلاب یک موجود زنده است و همه حوادث فرصتند که اگر از آن درست استفاده نشود ممکن است به تهدید تبدیل شود.
رئیس جمهور گفت:خاستگاه انقلاب ایران است گرچه انقلاب یک انقلاب عظیم انسانی نیست اما خاستگاهش ایران است ما بر این اصرار داریم و به آن افتخار میکنیم.
احمدی نژاد افزود: اساسا عظمت انقلاب از آنجاست که خاستگاهش ایران است ماندگاری انقلاب به خاطر این است که خاستگاهش ایران است.
رئیسجمهور گفت: برای اینکه تحولات انسانی بزرگ نیازمند مبانی مستحکم انسانی و نظری است و با هیجانات و احساسات ، تصمیمات لحظهای امروز و فردا نمیشود.
احمدینژاد افزود: شما میبینید که چه اتفاقاتی در حال وقوع در عرصه جهانی است امروز جریانی به این سمت و فردا به سمتی دیگر است در صورتی که انقلاب اسلامی این طور نیست.
رئیسجمهور گفت: هر مکتب و هر آرمانی زمانی میماند و فرصت اثرگذاری عمیق پیدا میکند که یک ملت با فرهنگ ، متعالی و با قوام ، ادیب و آشنا به معارف انقلاب در پس آن مکتب قرار گرفته باشد و گرنه شانس ماندگاری ندارد.
وی اظهار داشت: وقتی ملتی مثل ایران با آن سابقه تاریخی که همیشه موحد ، کمالجو ، عدالتطلب ، به دنبال مهربانی، و ارزشهای الهی بوده و هیچگاه به دنبال تجاوز، کینهورزی و سلطهگری اضافه خواهی نبوده و در مقابل حق خاضع بوده اما در تاریخ میبینیم که حکومتها لزوما با این ویژگیهای ملت همراه نبوده اند اما ملت بوده است.
رئیسجمهور گفت: ملتی که از ابتدا به دنبال پیامبران الهی و راه سعادت بوده حضرت زرتشت را انتخاب کرده و هنگامی که پیام توحید قرار بود از طریق حضرت عیسی (ع) منتشر شود ایرانیها به استقبال رفتند.
احمدینژاد اضافه کرد: ایرانیها منتظر ظهور پیامبر اسلام بودند و اینها در تاریخ ما ثبت است و هیچگاه ملت ما به دنبال بت پرستی نبوده است.
رئیس جمهور بیان داشت: انسان را غصه فرا میگیرد هنگامی که برخی همراهی میکنند با مرتجعینی که به دروغ ملت ایران را آتش پرست و بت پرست معرفی کردند آنهم برای مطامع سیاسی و توجیه غارتگریها و کثافتکاریهایی که بعد از صدر اسلام مرتکب شدند.
احمدینژاد افزود: این تاریخ پرافتخار ملت ایران است، روزی ملت ایران جهان را مدیریت کرده است و تجربه مدیریت جهانی دارد استعدادهای شگرف انسانی دارد و هرجا که وارد میشود موفق است و آثار فرهنگی از خود به جا می گذارد ، خاستگاه انقلاب چنین سرزمینی است و به لحاظ استعدادهای مادی و طبیعی و موقعیت جغرافیایی سیاسی و تمدنسازی و فرهنگی در صدر دنیاست.
رئیس جمهور گفت: ملت ایران به لحاظ حقطلبی در صدر دنیاست و به لحاظ هوش و ذکاوت و تشخیص ظرافتهای سیاسی و فرهنگی و اندیشهای در صدر قرار دارد.
احمدینژاد افزود: ملت ایران پیشگام بوده، علم و اندیشه و هنر دنیا مدیون این ملت است.
بر اساس این گزارش رئیسجمهور در ادامه سخنانش گفت: ما به توانمندیها و شایستگیها و ظرفیت عظیم ملت ایران برای پیشبرد و راهبری یک انقلاب عظیم انسان ساز و جهانی باور و ایمان داریم.
وی تصریح کرد: باور داریم که ملت ایران میتواند دو مأموریت بزرگ را انجام دهد؛ یکی اینکه بر اساس اصول انقلاب و ارزشهای الهی ایران را بسازد؛ ایرانی پیشرفته و مقتدر الهام بخش می تواند همه مناسبات دنیا را اصلاح کند، ملت ایران هم شایستگی این را دارد که در دنیا نقش آفرینی کند و ایران را بسازد و هم توانایی آن را دارد.
احمدینژاد اضافه کرد: معتقدیم با تکیه به ایران میتوان پرچم ارزشهای الهی را در تمام جهان برافراشت و می توان نظمی الهی و انسانی را جایگزین نظم ظالمانه و غیرانسانی کرد.
وی گفت: اگر خاستگاه انقلاب جای دیگری بود، من باور دارم که به سال اول نمی رسید و اصلاً شکل نمی گرفت.
رئیس جمهور افزود: بعضیها فکر میکنند امام(ره) از راه رسید و تقی به توقی خورد و انقلاب شد، این نیست، انقلاب حاصل هزاران سال تلاش و مجاهدت ملت و انبیاء و صالحان است اما وقتی به نقطه مناسب رسید، امام (ره) با هوشمندی از فرصت های تاریخی استفاده کرد.
وی اضافه کرد: معتقدیم میتوان با ملت ایران کارهای بزرگی کرد اما دو مأموریت دارد یکی ساختن ایران و دیگری اصلاح جهان.
احمدینژاد با بیان اینکه برخی میگویند باید فقط ایران را ساخت و به فکر اصلاح جهان نبود، گفت: اما ما معتقدیم این دو لازم و ملزوم هم هستند.
وی افزود: امکان ندارد ما بدون مداخله در مدیریت جهان و اصلاح مناسبات جهانی بتوانیم ایران را به جایگاه شایسته برسانیم اما میبینید که نمیگذارند، ما در حال عمل در یک سیستم و مناسبات بین المللی هستیم.
احمدینژاد افزود: هیچکس نمی تواند دور خود دیوار بکشد، بگوید کار به دیگران ندارم، تجربه اش هست، شوروی همین کار را کرد چرا که انسان جهانی است، مگر ما بدون ارتباط با دنیا می توانیم کاری بکنیم؟به ویژه ایرانیها که همیشه جهانی فکر کردهاند، همه جا بودهاند، با هر محیطی سازگار بوده اند و در هر محیطی که رفته اند اثرگذار بوده اند.
وی ادامه داد: حتی اگر بخواهیم چنین کاری کنیم، نمی گذارند، استعمار، استکبار و سلطهطلبی پدیدهای جاری در محیط بینالملل است.
رئیس جمهور افزود: نمیتوان گفت دوره استعمار و استثمار گذشته است و کسی به کسی کار ندارد و همه زاهد و عابد و مسلمان هستند، این خود فریبی است، ما الآن میخواهیم اقتصادمان را درست کنیم. امکانات و منابع هم داریم اما بهانهای درست و ما را تحریم میکنند.
وی ادامه داد: حتی اگر تحریم نکنند مناسبات بینالملل به گونهای است که ما هر چقدر کار کنیم بخشی از آن به جیب آنها منتقل میشود.
احمدی نژاد افزود: با مناسبات اقتصاد بینالملل جیب ما را خالی می کنند، ابزار سیاسی و رسانه را پشت این میآورند و جنگها درست میکنند و اجازه نمیدهند کشوری مقتدر بشود که احیاناً سلطه آنها را محدود کرده یا الگو برای دیگران بشود.
رئیس جمهور همچنین درباره عملکرد، مبانی و دستاوردهای دولت در داخل کشور گفت: معتقدم ایران باید به جامعه ای الگو و نمونه در جهان تبدیل شود و ما می توانیم به پیشرفته ترین کشور و الگویی برای دیگران بدل شویم.
احمدی نژاد افزود: برخی به اشتباه میپندارند دوره ای که ایران تقریباً همه جهان را مدیریت میکرد به زور شمشیر و قوه قهریه بود در حالی که وجه تمدنی و فرهنگی ایران آنقدر برجسته بود که دیگران با اشتیاق زیر این پرچم میآمدند.
وی در تعریف جامعه نمونه گفت: جامعهای نمونه و الگو است که توحید و خداپرستی در آن حاکم باشد، همه زیباییها به تبع توحید است و زندگی و کارها باید برای خدا باشد و فرصتهای رفاه و رشد برای همگان وجود داشته باشد.
احمدینژاد گفت: در جامعه نمونه عدالت حاکم است و فقر و تبعیض وجود ندارد و مردم عدالت را در عمق و ظاهر جامعه حس میکنند.
رئیس جمهور افزود: باید به جایی برسیم که همه مردم عدالت را حس کنند زیرا در این صورت است که آنان پای نظام ایستادگی ، دفاع و مشارکت میکنند.
وی احساس خودباوری را یکی دیگر از معیارهای جامعه نمونه دانست و گفت: در این شرایط است که مردم حکمت و توانمندیهایشان را بروز می دهند و امکان رشد پیدا می کنند.
احمدینژاد افزود: کشور عقبمانده و ضعیف نمی تواند خود را حفظ کند چه رسد به اینکه معیارهای الهی را دنبال کند.
وی با بیان اینکه دولت در داخل کشور معیارهای الهی را در دو بخش سیاسی ، فرهنگی و اقتصادی دنبال می کرد، گفت: در بخش اول باور داریم که حکومت و مدیریت برای پیگیری آرمانهای الهی و خدمت به مردم شکل میگیرد و اساساً فلسفه حکومت استقرار عدالت است.
رئیس جمهور اضافه کرد: باید فضای عمومی کشور آرمانی و انقلابی بر پایه عدالت استوار باشد تا شاهد شکوفایی و رشد در همه عرصهها باشیم.
وی اظهار داشت: اینکه چهار نفر شعارهای انقلابی بدهند اتفاقی نمیافتد. باید فضای عمومی کشور فضای آرمانی و انقلابی باشد.
احمدی نژاد افزود: بگذارید من یک نقدی بزنم به سازوکار دموکراسی لیبرال که فعلاً بلای جان ملتها است. دموکراسی لیبرال در واقع پوشاندن یک لباس زیبا به جنگ قدرت است. به مناسبت قدرت است که معلوم است که نتیجهای جز انحطاط ندارد.
وی گفت: میدانید دنیا چه خبر است. باید مراقبت کرد، هم مردم هم مدیران به خصوص دولت، قوه قضائیه، مجلس و همه باید مراقبت کنیم که خدای نکرده آرام آرام کسب رای و پیروزی در انتخابات و حضور در راس قدرت به جای آرمانها اصالت پیدا نکند. اگر پیدا کرد همه ارزشها قربانی می شود.
احمدی نژاد افزود: الان ببینید در دنیا چه خبر است و برای کسب قدرت تن به چه چیزهایی میدهند، همه ارزشها را زیر پا میگذارند و لازم بود به پیامبران هم توهین میکنند. طرف برای جمع کردن رای یک مشت آدم ساقط شده ی مریض و بیهویت که دست به زشت ترین اعمال ضد انسانی می زنند حاضر است آنها را به رسمیت بشناسد. چرا؟ چون کسب قدرت اصالت دارد.
وی گفت: باید مراقب باشیم خدای نکرده چشم باز نکنیم ببینیم همان قبلیها هستیم و اما اسممان عوض شده است. معمولا در دنیا دستهبندیها و کشمکشها هدفشان قدرت است و ارزشها فدا میشود.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: همه باید مراقب باشیم بیت المال امانت مردم است. یکی از زشت ترین اقدامات دست اندازی به بیتالمال است.
احمدی نژاد تصریح کرد: باید خیلی مراقب باشیم که در دام و یک چرخه گمراه کننده نیافتیم. این دستهبندیها به خود و غیر خود یا اقدامات برجسته رقیب را نفی کنیم اقدامات خلاف خود را توجیه کنیم ضعفهای احتمالی رقیب برجسته شود خدای نکرده تهمت و افترا و کتمان تحریف حقایق و تخریب و قضاوتهای ناعادلانه و خلاف گویی ها وارد ادبیات سیاسی ما شود.
رئیس جمهور ادامه داد: همه باید مراقبت کنیم، محکم، دموکراسی لیبرال حاصلی جز سقوط انسانها نداشته، همه انسان ها را از عرصه سیاسی کنار گذاشته، الآن چه کسانی در دنیا حاکمند؟ مجموعه حلقه حاکمهای دنیا را جمع بزنیم نمیدانم به 15 تا 20 هزار می رسد یا نمی رسد؛ حساب کنید اینها که همیشه جا به جا می شوند بقیه مردم نقشی در اداره کشور ندارند.
احمدی نژاد بیان داشت: باید مراقب باشیم که اخلاص و کار برای خدا و مأموریت ساختن ایران و جهان و کمال انسان خودش را با چیزهای دیگر عوض نکند، معیار تشخیص هم مردم هستند؛ تودههای مردم و الا همه خود را بهترین میدانند.
وی گفت: باید دید برداشت عامه چیست، یکی دیگر از مبانی نظر و عمل دولت جایگاه مردم است، ما معتقدیم مردم صاحب کشور و حکومتند؛ باید محور همه برنامه ها باشند، قانون اساسی هم همین را گفته است، باید اراده مردم در کشور حاکم باشد.
احمدی نژاد اضافه کرد: البته تجربه نشان داده است هر جا اراده جمعی ملت ایران شکل گرفته است در جهت خیر و صلاح و آرمان های الهی بوده است
وی گفت: من البته باورم گسترده تر از این هاست؛ معتقدم در هر جای دنیا ما فرصت انتخاب آزاد به مردم دهیم نه با تبلیغات گمراه کننده و خفه کردن ذهنها و اندیشهها و فرصت رقابت برابر بدهیم به آرمانهای الهی و انسانی و بقیه گرایش ها، توده های مردم به آرمان های الهی رأی می دهند حتی در اروپا؛ این یک باور است.
رئیس جمهور افزود: ما باید هر اقدامی در این کشور انجام می دهیم ببینیم آثار و نتیجه آن در زندگی چیست.
به گزارش باشگاه خبرنگاران وی در ادامه تصریح کرد: ما باید هر اقدامی انجام میدهیم ببینیم نتیجه آن در زندگی مردم چیست؟
احمدی نژاد تأکید کرد:به رسمیت شناختن حقوق اساسی مردم یک اصل است که باید از آن صیانت شود.
وی گفت: برخی در کشور و در دنیا خیال میکنند انتخابات صحنهای سیاسی است که تمام می شود در حالی که انتخابات آزاد شدن انرژی و اراده یک ملت است و تا آخر پشت منتخب قرار دارد و اراده ای است که اعمال می شود نه یک کاغذ که داخل صندوق انداخته می شود.
احمدینژاد موضوع مهم دیگر را اندیشه دانست و گفت: هر ملتی با پویایی اندیشه زنده است و اگر در جامعه ای رشد اندیشه خدشه دار شود آن جامعه خواهد مرد چرا که اجرای اندیشه و احکام آسمانی و الهی باید با معرفت و انتخاب آزاد همراه باشد.
وی گفت: دولت و حکومت باید مراقب باشد که زایندگی فکری محدود نشود در غیر این صورت در بالندگی اندیشه جامعه اخلال ایجاد میشود.
رئیس جمهور اضافه کرد: هم اکنون 40 سال است که در اروپا و آمریکا هیچ اندیشه جدیدی به بشریت عرضه نشده است و زایندگیای روی نداده است چون اندیشه محدود و کنترل شده است و این محدود کردن اندیشه به طغیان منجر می شود.
احمدی نژاد افزود: ملت ایران این اندیشه بالا را دارد که حریف همه مکاتب جهانی می شود و اندیشه ما در ایران بالاترین اندیشه است.
وی با بیان اینکه استفاده از حربههای غیر اندیشه ای متعلق به انقلاب ما نیست، گفت: حاکمان باید سعه صدر داشته باشند و اگر کسی اندیشه جدیدی عرضه می کند نقد عالمانه داشته باشد زیرا کار با تکفیر و تخطئه درست نمی شود.
وی گفت: ما در دنیا مدعی هستیم و باید برنامهای بالاتر عرضه کنیم و اندیشه دینی بهترین هدیه خدا به انسان است که گسترش آن نیاز به تعمیق فرهنگ و نشان دادن الگوهای عملی دارد.
رئیس جمهور گفت: کسی که دعوت به عدالت میکند باید خودش عادل باشد در غیر این صورت تأثیرگذار نخواهد بود.
بر اساس این گزارش وی در ادامه سخنانش در مراسم تجلیل از هشت سال خدمتگزاری دولت در رسانه ملی گفت: یکی دیگر از اصول و مبانی مهم، عدالت است.
احمدی نژاد با بیان اینکه عدالت پایه تمام کمالات و نقطه آغاز است، گفت: پیغمبران دو تا حرف زدند که یکی دعوت به توحید و دیگری دعوت به عدالت است.
وی اضافه کرد: همه حرفهایی که ما میزنیم و همه آرمانها در گرو تحقق عدالت و پافشاری بر عدالت است.
رئیس جمهور اضافه کرد: عدالت یک شعار سیاسی نیست که حزبی آن را با لای تابلوی خود نصب کند، عدالت یک حقیقت و تنها راه است و جز آن راهی نیست، عدالت باید محور تصمیمها و برنامهها باشد و حتی در نگاه و توجه دولت به مردم و نقاط مختلف کشور باید عدالت حاکم باشد.
وی اضافه کرد: دولت وقتی می خواهد به تک تک مردم نگاه و احوال پرسی کند ،باید عدالت را رعایت کند.
احمدی نژاد با بیان اینکه عدالت منحصر به قوه مجریه و دولت نیست افزود: در قانونگذاری، قضاوت و اجرا نیز باید رعایت شود.
رئیس جمهور اضافه کرد: جامعه باید عدالت را احساس کند و ممکن است در جایی عدالت اجرا شود اما احساس آن وجود نداشته باشد چرا که اگر در جامعه احساس تبعیض شکل گیرد، این موضوع بسیار خطرناک است.
احمدی نژاد افزود: نکته دیگر همراهی با خواست مردم و صیانت از کرامت مردم است، دولت وظیفهای جز همراهی و دفاع از خواست عمومی مردم ندارد.
وی گفت: جامعه باید این حس را پیدا کند که مدیران ،نهادها و مسئولان همراه او هستند و می خواهند خواسته های او را تامین کنند، جامعه باید حس کند که کرامتش محفوظ است و تاکید می کنم جامعه باید این موضوع را حس کند.
رئیس جمهور اضافه کرد: ما معتقدیم مدیریت عرصه سیاسی باید کاملا مردمی باشد و مردم نیز این موضوع را حس کنند.
وی با بیان اینکه انحصار در همه چیز بد است گفت: انحصار فقط در اقتصاد نیست و در سیاست نیز بد است.
احمدی نژاد افزود: ما زمانی موفق میشویم که همه مردم فعال شوند ، مردم خودشان را در سیاست ، فرهنگ و اقتصاد مسئول بدانند.
رئیسجمهور اضافه کرد: بعضیها فکر می کنند فرهنگ ما را عدهای خاص یا دولتها حفظ کردهاند، به تاریخ نگاه کنید چه کسانی بوده اند و چه دولتهایی حاکم بودند.
احمدی نژاد گفت: مردم فرهنگ ما را در چند هزار سال گذشته حفظ کرده اند و باید مراقب باشیم که انحصاری نشود.
رئیس جمهور ادامه داد: فاصله انداختن بین دریافت مردم و مدیران از عرصه عمومی خطرناک است.
احمدی نژاد افزود: اینکه ما بگوییم خوب و جامعه بگوید بد و یا موضوعی را بگوییم بد و جامعه بگوید خوب، خطرناک است.
وی اسلام، عدالت و حاکمیت را برای مردم دانست و گفت: نظام ولایت چتر فراگیری است که همه می توانند تحت این چتر به آرامش و کمال برسند مگر اینکه خودشان را از این هدیه الهی محروم کنند.
رئیسجمهور ادامه داد: نظام ولایت متعلق به هفت میلیارد نفر و همه بشریت است و نگاه محدود به این موضوع جفا به اصل امامت و ولایت به عنوان بالاترین هدیه خداوند است.
احمدی نژاد گفت: آزادی بالاترین هدیه خدا برای انسان است چرا که انسان آمده است تا آزادانه کمال و خدا را انتخاب کند، در غیر اینصورت برای خداوند کاری نداشت که انسان را صرفا ً در مدار خلقت قرار دهد؛ بنابراین باید اجازه دهیم اندیشه ها پرورش یابد.
رئیس جمهور بر ضرورت وجود فضای نقد در جامعه تأکید کرد و گفت: باید مراقب باشیم تا انتقادات و نظریات در فضای عمومی جامعه با احساس آزادی و کرامت صورت گیرد، وگرنه جامعه آسیب میبیند.
احمدی نژاد افزود: ممکن است آزادی در حد بسیاری وجود داشته باشد اما فرد احساس آزادی نکند؛ بنابراین هیچ کس نباید احساس کند که نمی تواند حرف خود را بزند.
وی تأکید کرد: هر کس باید حرف خود را بزند و این برای ما افتخار است و اتفاقاً اداره چنین جامعه ای به خوبی و با افتخار ممکن است.
رئیس جمهور گفت: دولت در طول سالیان خدمت به مردم همواره تلاش کرد تا به اصول پایبند باشد؛ دولت بالاترین احترام را به آزادی ها قائل بود و هیچکس در انتقاد و حتی اهانت به دولت نگرانی نداشت.
احمدی نژاد تصریح کرد: دولت فاصله ها را برداشت البته نه صد در صد، بلکه همه تلاشمان را در این زمینه انجام دادیم.
رئیس جمهور در ادامه با اشاره به توجه بالای دولت به بخش فرهنگ افزود: اعتبارات این بخش چندین برابر شد؛ بخصوص در حوزه دین و قرآن بیش از 27 برابر شد.
احمدی نژاد گفت : بدانید وقتی اعتبارات نهادها، دستگاهها و متولیان مردمی وغیر مردمی را بالا بردیم خدا میداند هیچ توقعی از آنان نداریم، حتی توقع تشکر هم نداریم، چون مسئولیت اداره کشور با ماست، مسئولیت کار فرهنگی هم با آنهاست و باید جواب دهند.
وی افزود: میدانیدکه در این دوره بیشترین کمکها به مطبوعات شد؛ دولت همه را دوست داشت، بنده احمدی نژاد مخالفان خودم را دوست دارم.
احمدی نژاد تاکید کرد: باید همه را دوست داشته باشیم؛ به همه احترام گذاشتیم، دولت به هیچ کس بی احترامی نکرد، حتی به دشمن و به هیچکس بی صداقتی نکرد، خدا می داند اگر دشمنان بشریت از ما مشورت میخواستند ما بی صداقتی نمی کردیم، البته لزوما همه حقائق را نمی گفتیم.
رئیس جمهور گفت: هیچکس به علت مخالفت با دولت ازحقی محروم نشد، دولت در همه جای کشور حضور داشت و خود را متعلق به همه کشور میداند و همه کشور را صاحب حق میداند؛ بیشترین سطح ارتباط با توده های مردم در این دوره برقرار شد.
وی افزود: اگر یک روزی بخواهم در همین بخش خاطرات بنویسیم، لحظات زیبایی که در ارتباطات مردمی برقرار شد شاید به اندازه عمر دولت باید بشینم و بنویسم؛ باید حس کرد وقتی یک پیرمرد، پیر زن، کودک، زن، دختر و پسر با همه اعتماد و احساساتش به سراغ دولت میآید.
وی ادامه داد: دولت محرم اسرار مردم است؛ نامه مینویسند تمام اسرار زندگی خود را روی کاغذ می آورند و کمک میخواهند، حکومت اسلامی باید محرم اسرار ملت باشد.
رئیس جمهور گفت: سعی کردیم فارغ از دستهبندیهای مرسوم همه استفاده کنند، در دولت فعلی این باور نهادینهشده که همه کشور و انقلاب متعلق به مردم و برای مردم است و ما جز به مردم و ارزشهای الهی به هیچ چیزی تعهدی ندادیم، دولت در کنار مردم و همیشه به رای مردم احترام گذاشت.
احمدی نژاد افزود: بهترین و پرشورترین انتخابات در این دوره برگزار شد، هفت انتخابات بزرگ در این دولت برگزار شد؛ هم انتخابات 84 در کمال سلامت برگزار شد و هم انتخابات 88 و 92 ، همیشه مردم تصمیم گیرنده بودند.
رئیس جمهور ادامه داد: ما امانتدار بودیم؛ در این هفت انتخابات به همکارانم در وزارت کشور گفتم حتی درانتخابات 88 گفتم که تک تک آرا مردم امانت هستند، مهم نیست نفع یا علیه چه کسی، البته در سیستم انتخاباتی ما جابجایی نشدنی است چون انتخابات کاملا مردمی است و در نظارت و اجرا مردم هستند، دولت در همه انتخابات امانتدار مردم بود و امروز هم مورد اعتماد مردم است.
وی گفت: در این دوره بالاترین همبستگی ملی اتفاق افتاد که نمونه آن مسئله هستهای است که ملت یکپارچه و متحد با آن مواجه بوده و هست.
احمدینژاد با بیان اینکه دولت در بخش اقتصاد نیز نظریه و برنامه داشت، تصریح کرد: در حالی که کشورمان سالها با اقتصاد کمونیستی و سرمایه داری در سعی و صفا و هروله بود مبانی اقتصاد ملی بومی و اسلامی برایمان تعریف نشده بود و تحلیل روشنی از اقتصاد نداشتیم.
وی افزود: اقتصاد کشور نسخهای ازاقتصاد تبعیضآلود سرمایه داری بود که راه کمال انسان را میخشکاند و جریان سرمایه انسانی و مادی را از مناطق محروم تر به مناطق برخوردارتر می برد و سرمایه عمومی را به انحصاری سوق می داد و بیشتر مردم یا کارگر و یا منفعل بودند.
رئیس جمهور گفت: برخی نیز در ایران شعار می دادند که ما سرمایه دار بزرگ می خواهیم ما نیز معتقدیم به آن اما به شرطی که جلوی فعالیت مردم را در اقتصاد نگیرد.
وی افزود: اکنون 27 میلیون جمعیت فعال در کشور هستند که باید در تصمیم گیری و اندیشه نیز فعال باشند.
احمدی نژاد نظام توزیع در پرداخت یارانه ، نظام بانکی ، مالیاتی، گمرکی، تصدیگری دولت و بسیاری از قوانین را بستر ساز نابسامانی اقتصادی در گذشته دانست و گفت: انتقال ثروت از مناطق محروم به مناطق برخوردار یکی از مضرات این نظامات بود در حالی که همه باید در فکر و دریافت اقتصادی فعال و بالنده باشند و مردم میدان دار اقتصاد باشند.
وی جامعه اسلامی را نیازمند مردمی توانمند و قدرتمند دانست و گفت: در این صورت است که اقتدار ملی بدست می آید.
رئیس جمهور افزود: دولت در سخت ترین شرایط یعنی رکود بین المللی ، تحریمها و فشار داخلی با برنامه ای روشن در زمینه اقتصاد عمل کرد و توانست چند جریان سوء سرمایه داری را معکوس کند.
وی گفت: در این شرایط دولت توانست بارها ثروت را در پایین ترین طبقات جامعه توزیع کند که یکی از آنها هدفمندی یارانه ها بود که بیشترین جفاها به آن شد.
احمدی نژاد گفت: رئیس صندوق بین المللی پول در بیانیه ای اعلام کرد که کشورها این اقدام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان الگویی عالمانه بکار گیرند.
وی تقدیم لایحه اصلاح مالیاتها به مجلس ، برنامه بانکی و پولی ، اجرای قانون اصل 44 و واگذاری 119 هزار میلیارد تومان به بخش خصوصی ، سهام عدالت ، مسکن مهر ، بنگاههای کوچک و زودبازده ، سفرهای استانی ، توجه به بنیاد نخبگان و تشکیل ستاد کشاورزی که در آن 12 هزار میلیارد تومان وام ارزان به تحصیل کردگان در روستاها اعطا شد و نیز توزیع و هدایت سرمایه گذاری در کشور را بخشی از اقدامات اقتصادی دولت اعلام کرد، این فعالیتها به فعال شدن عموم مردم در اقتصاد کشور منجر شد.
رئیس جمهور افزود: اکنون سه میلیون نفر به تعداد افراد خویش فرما در کنار افراد کارگر و کارفرمای جامعه افزوده شده است.
رئیس جمهور در ادامه گفت: دراین سالها سطح دانش و تحصیلات عمومی ارتقاء یافته است و فاصله برخورداری کاهش پیدا کرد.
احمدی نژاد افزود: نسبت مخارج دهک پر درآمد به کم درآمد از حدود 14 به حدود 10 رسیده و نخستین بار در تاریخ کشور به زیر 10 آمده است در روستا از 12/74 به 8/84 رسیده است. ضریب جینی بهبود یافته، شاخص توسعه انسانی همینطور و امید به زندگی اضافه شده و از 70/2 سال به 73/2 سال افزایش یافته است.
رئیس جمهور افزود: درآمد سرانه به ازای برابری قدرت خرید بیش از 3000 دلار افزایش یافته و تولید کشور احیا شده است.
احمدی نژاد گفت: اقتصاد ایران بزرگ تر وتوانمند تر شده و تحمل نوسانات افزایش یافته است .
وی اظهارداشت: تحریم های سخت مهار شده و ایمان داریم که سخت تر از این هم قابل مهار شدن است و کشور ما ظرفیت آن را دارد .
رئیس جمهور گفت : جهش علمی و فناوری در کشور رخ داده است و در همه عرصه های علمی شاهد جهش هستیم و جایگاه ما در جهان در بخش فضایی و هسته ای ارتقاء یافته است و ما هسته ای شده ایم حالا آنها هر کاری می خواهند انجام دهند .
احمدی نژاد افزود : آنها همه تلاششان را کردند تا ما هسته ای نشویم اما شدهایم حالا می خواهند پس بگیرند؟ معلوم است که نشدنی است و اساسا معادله معکوس جواب نمی دهد.
وی با بیان اینکه نمی خواهیم وارد بحث های روز شویم ، گفت : روش این نیست که ما برویم التماس کنیم و آنها به ما بدهند زیرا مناسبات دنیا به این شکل نیست حتی اگر می خواهیم گفتگو کنیم باید از موضع اقتدار گفتگو کنیم و از موضع انفعال بازنده خواهیم بود.
رئیس جمهور گفت : یکی ازکارهایی که در این دولت باب شد هدیه فن آوری با تکنولوژی های بالا به روسای جمهور دیگر کشورها بود، در سفر اخیر یک دستگاهی را به رئیس جمهوری آن کشور دادیم دستگاهی که دو کشور آن را می سازد یکی آلمان و دیگری آمریکا این دستگاه رباتی است برای جراحی داخل مغز .
وی تصریح کرد : مغز عضوی بسیار حساس است و اگر تیغ جراحی یکی دو میل خطا برود بخشی از توانایی های انسان از بین می رود اما این دستگاه با دقت کمتر از یک میلیمترعمل می کند.
رئیس جمهور گفت: بیش از 300 عمل جراحی در ایران انجام شده و این دستگاه به سرعت جایگزین نمونه ها مشابه آلمانی و آمریکایی می شود .
احمدی نژاد افزود: در این سفر یکی از این دستگاهها را هدیه دادیم برای اینکه جایگاهی تکنولوژیک ایران را نشان دهیم و آمادگی خود را برای همکاری در این سطح اعلام کردیم .
وی گفت: در فرهنگ و ورزش، عمران و دیگر بخش ها نیز به همین شکل است آیا شما فکر می کردید والیبال ایران در سطح جهان بدرخشد ؟ هم اکنون وقتی با جوانان ورزشکار صحبت می کنیم همه به فکر المپیک هستند و خود را باور کردند در بخش فرهنگی نیز همین طور است .
احمدی نژادتصریح کرد : نه اینکه همه کارهایی که در بخش فرهنگی انجام شده مورد تایید بنده یا نظام است اما شما می توانید یک عدد را باهم مقایسه کنید ، در طول 27 سال 65 هزار عنوان کتاب در این کشور به چاپ رسیده و در 8 سال بیش از 365هزار عنوان کتاب و این آثار کار دولت است .
رئیس جمهور در ادامه گفت: سیاست بین الملل امروز یک سویه است و کسی نمی تواند منکر آن شود چرا که مثل روز روشن است ، امروز نمی شود در دنیا با طرف مقابل چای و قهوه خورد و فکر کنیم موضوع حل شده است .
وی گفت: در دنیا فاصله ها و گرسنگی هر روز بیشتر می شود و صدها میلیارد دلار از جیب ملتی به جیب ملت دیگری با ترفندهای مختلف می رود.
رئیس جمهور با اشاره به گذشت 80 سال از فعالیت دلار در جهان گفت: بررسی ها نشان می دهد که از سال 1973 تا چهار سال قبل 32 هزار میلیارد دلار به اقتصاد جهانی بدون تولید کالا تزریق کرده اند که معنی آن برداشتن از جیب ملت هاست.
احمدی نژاد افزود: روش دیگر چپاول از طریق بورس است که عمده بورس ها را نیز تحت کنترل خود و کشورهایشان راه اندازی کرده اند تا ثروتها و منابع و ذخایر دیگر ملت ها را به سمت اهداف و منافع خود هدایت کنند.
رئیس جمهور گفت: امروز دولت آمریکا بیش از 16 هزار میلیارد دلار بدهی دارد و باید برای تامین آن از جیب مردم خرج کند و این میزان معادل یک سال تولید ناخالص این کشور است.
احمدی نژاد افزود: ژاپن نیز که چهار هزار میلیارد دلار تولید ناخالص یک ساله آن است بیش از هشت هزار و 500 میلیارد دلار بدهکار است و این چیزی غیر از ورشکستگی نیست اگر چه تلاش میکنند مشکلاتش را با تعمیم به دیگران حل کند.
رئیس جمهور شرایط امروز سیاست جهانی را متمرکز دانست و گفت: در شورای امنیت عده ای جمع شده اند و برای دنیا تصمیم می گیرند که در کنار آن بانک جهانی و صندوق بین المللی پول را می توان اضافه کرد.
احمدی نژاد تاکید کرد: امروز جنگ پنهان همه جانبه سیاسی، اقتصادی و فرهنگی علیه همه ملت ها برپاست .
رئیس جمهور با بیان اینکه در چنین شرایطی دو راه بیشتر نداریم و راه سومی وجود ندارد، افزود: یک راه اینکه این نظام سلطه را بپذیریم و در آن هضم شویم تا از گوشه این سفره چیزی بخوریم که چنین نگاهی را کسانی در دنیا ترویج می کنند اما می گویند شما ایرانی هستید و این راه را نمی روید. راه دیگر تعامل کردن با جهان با استفاده از ظرفیت ها و فرصت ها به علاوه جایگزین کردن نظامی صالح است .
احمدی نژاد گفت: راه دوم یکی از ماموریت های انقلاب اسلامی است که دولت براساس سیاست خارجی فعال در این مسیر اقدامات خود را صورت داده است .
رئیس جمهور افزود: به خدا قسم حتی یک ثانیه در ذهن ما نیامده است که برای اینکه ارباب جهانی از ما تعریف کند کاری انجام دهیم.
رئیس جمهور در ادامه گفت: اقتصاد سرمایه داری در 5 کلمه آزادی فردی، حقوق بشر و دموکراسی خلاصه شده است و زیر این کلمات همان استعمار و غارت خود را ادامه می دهند.
آقای احمدی نژاد افزود: انها با ایدئولوژی برنامه و سازوکار روشن دارند کار می کنند و ما هم باید همینطور ایدئولوژی، برنامه و سازوکار داشته باشیم.
وی مبنای اصلی اندیشه سرمایه داری را همان اندیشه تنازع بقا دانست و این که می گویند دیگران نابود شوند تا آنها باقی بمانند در فیلم های آمریکایی یک فیلم تولید نمی شود که اندیشه تنازع برای بقاء در آن برجسته نباشد؟
رئیس جمهور گفت: آنها دنبال تحریک، طمع و حرص و بهره مندی فردی و انسان فردجو و با حداکثر لذت طلبی از جهان هستند، و ما باید باورمان را از انسان تعریف کنیم. ما در جهان عزت و عظمت انسان و آسمانی بودن انسان و تجلی خدا بودنش و اصالت داشتن سیر کمالی انسان و استفاده از دنیا برای کمال انسان بر اساس مهربانی و ایثار را تعریف کردیم.
رئیس قوه مجریه اضافه کرد: ما گفتیم رشد یک انسان در گرو نابودی دیگران نیست و به جای تنازع، تعامل را در همه مجامع دنیا فریاد زدیم، تعریف کردیم و گفتیم انسان بالاتر از آنی است که شما ارائه می دهید و گفتیم توحید و عدالت رمز کمال است.
وی اظهار داشت:ما پس از نفی آنها بلافاصله نظام متعالی تری برای دنیا معرفی کردیم، اول گفتیم مدیریت مشترک جهانی و خارج شدن مدیریت فعلی از انحصار یک گروه خاص و این که همه باید در اداره دنیا مشارکت کنند و تاکید کردیم همه ملتها باید از رفاه، علم، سعادت، امنیت و کرامت برخوردار باشند، آشکارا از کرامت دیگران استقبال کردیم.
رئیس جمهور گفت: سومین ویژگی مورد تاکید ما ضرورت حاکمیت صالحان است. اینکه تا افراد موحد و صالح حاکم نشوند همین وضع ادامه می یابد و همه اینها در نظام مهدوی امکان تحقق دارد، ما نظام متعالی و دنیای بسیار زیبا را به دنیا عرضه کردیم و آن را اندیشه ای برتر دانستیم چرا که اندیشه غرب را فقط با یک اندیشه برتر می توان زمین گیر کرد.
رئیس جمهور در ادامه افزود : اندیشه ای برتر در دنیا راجع به انسان و نظم بین الملل ارائه کردیم و معتقدیم اگر این اندیشه صحیح و بدون پیرایه در دنیا معرفی شود اکثریت قاطع مردم آن را می پذیرند.
احمدی نژاد گفت : این موضوع را تجربه کردیم و در الازهر جلسه گذاشتند و وقتی نوبت ما شد اولین سوال من این بود که شما از وضع موجود دنیا راضی هستید؟ که گفتند نه و بعد از دو ساعت بحث به این نتیجه رسیدند که محور مشترک ما تلاش برای مدیریت مشترک است ، این محور همه بشریت است این را بدون تعارف مطرح کردیم.
وی افزود : در الازهر که رفتم نوبت ما شد این را مطرح کردم که
شما برای دنیا چه برنامه ای دارید مگر نمی گویید پیرو پیامبر اسلام هستید؟ پیامبر محور هستی است اگر پیامبر بود چه کار می کرد ؟ مگر پیرو او نیستم ؟ در حد ظرفیت خودمان تلاش کنیم همان کار را بکنیم .
رئیس جمهور گفت : در الازهر گفتم میگویید اسلام را دردنیا منتشر می کنید برنامه تان را برای اصلاح بگوئید ، ما برنامه خود را گفتیم و این برنامه اصلاح جهان با حاکمیت حکومت جهانی است .
احمدی نژاد افزود : این اندیشه برای قدرتمندان و ثرونمندان جهان مفید است چرا که آنها اسیر شیطان هستند و با سرعت نور سقوط می کنند و به همین دلیل اندیشه توحیدی عمومیت دارد و باید از بزرگان شروع کرد و رفت سراغ رئیس؛ من نامه دادم به بوش برخی فکر کردند کار ما سیاسی است ، البته هر کار دینی و آرمانی سیاسی است ولی تمام نامه را با وضو نوشتیم .
وی گفت : نیتم این بود ای خدای بزرگ در این نامه هدایتی قرار ده و اگر نپذیرفت آنچه شایسته اش است قرار بده و البته دیدید که نپذیرفت .
رئیس جمهور افزود : امام (ره) در آداب نماز بحثی پیرامون امر به معروف و نهی از منکر دارد یعنی برنامه تبلیغ صیانت از ارزشهای الهی و دینی ، امام فرموده است : اگر می خواهید امر به معروف و نهی از منکر کنی اول باید قلبت را سرشار از عشق به آن فرد و رحمانی کنی وگرنه کاری شیطانی است ،امر به معروف برای سیطره و شیطانی نیست .
احمدی نژاد گفت : امام (ره) فرمودند خدا برای هدایت بنده متمردی مانند فرعون با تلنگری او را نابود نکرد یکی از بهترین بندگان خود را برگزید و موسی را درکوره ای از حوادث و سختی ها و آموزش ها برد و وقتی دید قلب حضرت موسی سرشار از محبت و روحانی شده به او گفت سراغ فرعون برو و با او با ملایمت و مهربانی صحبت و او راهدایت کن.
وی افزود :ببینید خدا برای هدایت چنین بنده ای چه برنامه ریزی کرده است و باید ببینیم ما برای تبلیغ ارزشهای الهی چه تبلیغی باید کنیم .
رئیس جمهور همچنین گفت : دولت با برنامه در سیاست خارجی وارد شد و من بیش از 100 سفر خارجی داشتم ، باید می رفتیم پیامی می رساندیم و برمی گشتیم و از این فرصت استفاده می کردم، من 9 بار سازمان ملل رفتم .
به گزارش باشگاه خبرنگاران وی در ادامه سخنرانی خود به بخش خارجی فعالیت های دولت اشاره کرد و گفت: در مدت خدمتگزاری دولت 100 سفر خارجی انجام شده است که در برخی از این سفرها که 96 ساعت طول کشید 54 ساعت آن در هواپیما طی مسیر می شد.
احمدی نژاد افزود: در این مدت 9 بار به نیویورک سفر کرده و در این سفرها برنامههای فشردهای از صدها جلسه و مصاحبه در مجامع و رسانههای گوناگون داشته ایم و سعی شد از همه ظرفیت مجامع و رسانه های بین الملل استفاده شود.
وی گفت: به گفته یکی از رسانه های آمریکا برخی روسای جمهور با پرداخت پول و سوالات مشخص با رسانه ها مصاحبه می کردند اما به اذعان خود آنان ما در جمع 30 خبرنگار به سوالات آزادشان پاسخ می دادیم در حالی که همه از رسانه ها می ترسند اما رسانه ها از ما !
رئیس جمهور افزود: در پاسخ به این سخن گفتم ما یک سخن داریم که آن را صادقانه بیان می کنیم و هیچ وقت دچار تناقض نمی شویم به طوری که یک نفر نتوانسته است از این سخنان تناقض و یا خلاف واقع پیدا کند.
احمدی نژاد گفت: سخنان ما برپایه یک اندیشه و برنامه بود و نتیجه آن این شد که امروز بحث جایگزینی حکومت جهانی در جهان مطرح و به بحث روز تبدیل شده است.
وی افزود: اکنون این سوال به طور جدی مطرح است که بعد از شکست مارکسیسم و کمونیسم و سرمایه داری چه چیزی جایگزین می شود و بحث موعود به طور جدی مطرح است و همگان به آن فکر و در باره آن بحث می کنند.
رئیس جمهور گفت: البته استکبار جهانی به خوبی آثار طرح این بحث را می داند و صدها فیلم به ویژه در چند سال گذشته علیه مهدویت ساخته است و بارها تلاش کردند به نیویورک سفر نکنیم و در سفر نخست به دستگیری و گرفتن هواپیما تهدید کردند و سه بار شورای معاونان وزارت خارجه دولت قبل، خطر را گوشزد می کردند.
وی افزود: اگر بنا بود با حرف آنان به این سفر نرویم این فرصت تاریخی را از دست می دادیم و دیگر نمی توانستیم برویم.
احمدی نژاد گفت: بارها تلاش کردند با برنامه های رسانه ای ما را تخریب کنند و با نقشه و برنامه دادن به رسانه ها سعی کردند خط سیر به آنان دهند تا نگاه تنازع برای بقاء را دنبال کنند و می پنداشتند مصاحبه صحنه جنگ است اما ما فکر می کردیم فرصت مصاحبه نوعی هدایت گری ، تعامل و همفکری برای کشف حقیقت است.
وی افزود: بارها تحریم گفتگو با احمدی نژاد را در دستور کار خود قرار دادند اما رسانه ها که در پی جمع مشتری و اقتصاد بودند مصاحبه کردند و یکی از رسانه های صهیونیستی که بارها ما را تحریم کرده بود و از قافله رسانه های دیگر عقب افتاده بود به التماس افتاده بود برای طرح یک سوال و پاسخ آن که به آنان وقت مصاحبه اختصاص داده شد و در آن بارها بی ادبی کرد و جواب ها را ارائه کردیم.
احمدی نژاد اتهام زنی در دانشگاه کلمبیا را نمونه ای از جنگ رسانه ای غرب علیه کشورمان مطرح کرد و گفت: آنها در این زمینه نیز شکست خوردند و باختند.
وی با بیان اینکه آنان می دانستند که اندیشه ما جهانگیر می شود، سعی کردند ما را جنگ طلب معرفی کنند افزود: ما گفتیم صهیونیست ها رفتنی هستند و الان نیز می گوییم رفتنی هستند اما بارها اعلام کرده ام که آنها فلسفه وجودیشان را از دست داده اند و چه بخواهند و نخواهند رفتنی هستند.
رئیس جمهور گفت: در حالی که ما از صلح، مهروزی و بهار دم می زدیم آنها می گفتند ما جنگ طلبیم و حتی بحث هولوکاست را از موضع جهانی آن مطرح کردیم زیرا اگر به فرض وقوع این اتفاق، راه حل اینست که مجرمان آن شناسایی و مجازات شوند.
وی افزود: طرح مسئله هولوکاست ستون فقرات نظام سرمایه داری را متلاشی کرد چون تنها عنصر قدسی این نظام بود و روی آن تعصب داشتند و اجازه ورود به این بحث را نمی دادند.
احمدی نژاد گفت: اندیشه مهدویت فراتر از مذاهب رایج است و برای همه انسان هاست و دولت در اصلاح جهان در پی جنگ نبود بلکه در صدد اندیشه و فرهنگ و تعامل سازنده بود.
وی افزود: اگر با منطق بر اصول ایستادگی کنیم پیروز می شویم.