آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۳۲۰۸
رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد سوادکوه:

طرح تلاوت نور در دانشگاه آزاد سوادکوه برگزار می‌شود/ قرآن شفای قلب‌ها و روح‌ها است

رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد سوادکوه از اجرای طرح تلاوت نور ویژه اساتید و کارکنان این دانشگاه در ماه رمضان خبر داد.
طرح تلاوت نور در دانشگاه آزاد سوادکوه برگزار می‌شود/ قرآن شفای قلب‌ها و روح‌ها است
حجت الاسلام رضانژاد در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در ساری، از اجرای طرح تلاوت نور ویژه اساتید و کارکنان این دانشگاه در ماه رمضان خبر داد.
 
وی با تاکید بر اینکه طرح تلاوت نور ویژه اساتید و کارکنان این دانشگاه در ماه رمضان در حال اجراست، افزود: در این طرح که به ابتکار کانون قرآن و عترت و دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه به اجرا در آمد، هر یک از کارکنان و اساتید عضو این طرح اقدام به تلاوت روزانه دو صفحه از قرآن کریم بر اساس صفحات تعیین شده می کنند که با توجه به اعضای ثبت نام شده در هر پنج روز یک بار ختم قرآن کریم انجام خواهد شد.
 
رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد سواد کوه تصریح کرد: در صورتیکه این طرح زیبا با عنوان طرح تلاوت نور به درستی انجام پذیرد و همچنین در صورت استقبال همکاران عضو از این طرح، در طول یک سال بیش از 65 بار قرآن ختم خواهد شد که مطمئنا آثار معنوی و برکات فراوانی در زندگی و پیشرفت همکاران خواهد داشت.
 
رضا نژاد گفت: این طرح با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و انس و صمیمیت با کلام الهی برگزار می‌شود که کم هزینه‌ترین راه برای مطالعه و خواندن قرآن کریم است و به یقین به همبستگی و همراهی امت اسلامی کمک می‌کند.
 
وی تصریح کرد: به یقین خواندن قرآن کریم اطمینان و آرامش قلب می‌بخشد و به همین جهت است که از قرآن به نام شفای قلب‌ها و روح‌ها یاد می‌شود که در حقیقت فرمان دل انسان‌ها و به شکوفا نشستن استعدادهای آنها است .
 
رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد سواد کوه گفت: برای زدودن زنگار غم و گناه، تلاوت قرآن و روی آوردن به این کلام الهی بسیار مؤثر و کارساز است و به نظر می‌رسد تلاوت کلام الهی یکی از شیوه‌ها و روش‌های بهره‌گیری در سالم زیستن و حرکت به سمت تعالی است. 
 
رضا نژاد تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح آموزش روخوانی و روانخوانی، ترویج و تعمیم فرهنگ انس با قرآن و زمینه سازی در راستای فهم و درک بیشتر مفاهیم قرآنی است.
 
وی خاطرنشان کرد: این مراسم هر روز بعد از نماز جماعت ظهر و عصر همراه با سخنرانی برگزار می شود و طبق برنامه ریزی های صورت گرفته محور بحث ها و سخنرانی های این طرح به تفسیر سوره های قرآن و نیز اهمیت این ماه در ابعداد مختلف پرداخته می شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار