به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، جمعی از اعضای هیئت علمی پردیس شهید عباسپور دانشگاه بهشتی، در خصوص ادغام دو دانشگاه عباسپور و شهیدبهشتی با نوشتن نامه ای، به مواردی درباره این ادغام اشاره کردند.
ادعای موافقت مسئولین وزارت نیرو با انتزاع دانشگاه صنعت آب و برق از آن وزارتخانه بر اساس مطالعات کارشناسی، به هیچ وجه صحت نداشته و هیچگونه گزارش مکتوب کارشناسی در این زمینه وجود ندارد و این امر علیرغم مخالفت و مقاومت مدیران و کارشناسان صنعت آب و برق و وزرای سابق و اسبق (در دولت های هشتم و نهم) و نیز اعتراض قاطبه اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه و با وعده و فریب افکار عمومی مبنی بر مستقل باقی ماندن دانشگاه صورت گرفته است.
ادعای موافقت و هم نظر بودن تمامی رؤسای قبلی دانشگاه با انتزاع دانشگاه صنعت آب وبرق از وزارت نیرو و ادغام (انحلال) آن با سایر دانشگاه های وزارت علوم و محدودیت قانونی برای گسترش فعالیت های موسسات آموزش عالی و بی ثباتی در دانشگاه طی سال های گذشته، صحت نداشته و حتی شخص ریاست فعلی دانشگاه بکّرات در جمع اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه مخالفت خود را با ادغام دانشگاه در دیگر دانشگاه ها اعلام نموده و این امر را غیر محتمل دانسته اند.
ادعای ادامه و حتی پر رنگ تر شدن ارتباط دانشگاه با صنعت آب وبرق در طی دو سال گذشته بنابر اظهار نظر مدیران صنعت آب و برق و نیز آمار و اطلاعات موجود، اصلا صحت نداشته و کاملا معکوس و بدیهی است با ادامه و تشدید اعمال مقررات حاکم بر دانشگاه های وزارت علوم بر وضعیت استخدامی و ارتقاء اعضای هیات علمی و شاخصه های ارزشیابی دانشگاه، این ارتباط هر روز ضعیف تر و کم رنگ تر نیز خواهد شد.
متاسفانه شورای گسترش آموزش عالی، برخلاف قانون مصوب مجلس شورای اسلامی (قانون اصلاح ماده 53) و نامه شماره 192/199/6 مورخ 13/10/1391 ریاست محترم مجلسبه رئیس دولت دهم، در اقدامی عجولانه (عدم تدوین تفاهم نامه بین دو وزارتخانه) ادغام دو دانشگاه را تصویب و در روزهای پایانی آن دولت (در تاریخ 5/3/92) آن را به دانشگاه شهید بهشتی ابلاغ نموده و در تاریخ هشت خرداد ماه به صورت ناگهانی، رئیس دانشگاه شهید عباسپور در حکمی به عنوان «سرپرست پردیس فنی دانشگاه شهید بهشتی»معرفی می شود.
ادعای استفاده از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری دانشگاه شهید بهشتی برای ارتقاء فعالیتهای آموزش پژوهشی و بخصوص خدمات فنی و مهندسی فعلی دانشگاه صنعت آب و برق در حالی که امکانات دانشگاه شهید بهشتی در زمینه مهندسی مکانیک و برق (مرتبط با صنعت برق) و مهندسی عمران (مرتبط با صنعت آب) در حد بسیار نازلی نسبت به دانشگاه صنعت آب و برق و سایر دانشگاه های مهندسی کشور می باشد، کاملاً غیر منطقی و بدور از واقعیت می باشد.
لازم به توضیح می باشد که متاسفانه به خاطر ناکارآمدی مدیران فعلی دانشگاه، از پتانسیل های موجود در دانشگاه خصوصاً در دانشکده مدیریت و اقتصاد نیز به نحو مطلوب استفاده نگردیده و با وجود دانشکده های اقتصاد و مدیریت در اکثر پردیس های کشور، بدنبال حذف و تغییر نام آن می باشند. جمعی از مدیران سابق و اعضای هیات علمی دانشگاه پر افتخار صنعت آب وبرق (شهید عباسپور)
منبع:مهر