ناصر قاضیپور، مسئول موسسه فرهنگی و پژوهشی عفاف و حجاب در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن همانند سال های گذشته با استقبال مواجه بوده است، گفت: با این حال مسئله اطلاع رسانی و مسئله فرهنگ سازی زیاد مورد توجه قرار نگرفته است. الان نمایشگاه به نوعی حالت بازاری پیدا کرده است. برخی از افرادی که اصلا صلاحیت شرکت در این نمایشگاه را نداشته اند در آن حضور یافته و حالت بازاری به بخش عفاف و حجاب نمایشگاه قرآن دادند.
وی ادامه داد: ما در کنار فروش چادر مشکی، قرآن، ادعیه، مفاتیح و.... را به مردم هدیه می کنیم؛ علاوه بر معیارهای چادر و سی دی های مختلف در مورد حجاب، یهودیت و زرتشت را نیز در غرفه مان ارائه کرده ایم؛ متاسفانه بخش عفاف و حجاب الان فقط جنبه فروش و بازاری پیدا کرده است و باید نظارت بیشتری بر روی آن انجام گیرد.
مسئول موسسه فرهنگی و پژوهشی عفاف و حجاب اظهار داشت: متاسفانه واردکننده پارچه بیشتر جنبه مادی مسئله را در نظر می گیرد و توجهی به کیفیت محصولی که وارد می کند، ندارد به همین دلیل کیفیت محصولات ارائه شده در بخش عفاف و حجاب از سطح بالایی برخوردار نیست.
قاضی پور درباره مکان اختصاص داده شده به بخش عفاف و حجاب گفت: مکان مناسبی برای این بخش در نظر گرفته نشده است؛ اطلاع رسانی درستی نیز درباره این بخش ارائه نمی شود و مردم سرگردان می شوند. علاوه بر آن این مکان از هوا و تهویه مناسبی نیز برخوردار نیست و بازدیدکنندگان از این مسئله ابراز نارضایتی می کنند.
وی با بیان اینکه نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل داده اند، اضافه کرد: اختصاص چنین فضایی به بخش عفاف و حجاب در واقع بی حرمتی به زنان جامعه محسوب می شود؛ امکانات لازم به این بخش اختصاص داده نشده است و در واقع گذرا به این مسئله نگاه می شود. فرهنگ سازی دقیقی بر روی مسئله عفاف و حجاب انجام نشده؛ یکی از علت های این مسئله هم بازاری شدن بخش عفاف و حجاب است.
مسئول موسسه فرهنگی و پژوهشی عفاف و حجاب با اشاره به ارائه چادرهای اندامی اظهار داشت: ارائه چنین چادرها در این بخش معنی ندارد و در واقع ارائه چنین محصولاتی به نام پوشش اسلامی کار شایسته و درستی نیست. بخش عفاف و حجاب در گذشته حالت عرفانی و معنوی داشت در حالی که امروزه دیگر اینگونه نیست.
قاضی پور در پایان با بیان اینکه دولت باید چنین نمایشگاهی را برگزار می کرد، خاطر نشان کرد: البته باید این نمایشگاه بهتر از این برگزار می شد و به نظر می رسد که تنها مسئله رفع تکلیف مطرح بوده در حالی که وزارت ارشاد و سایر ارگان ها بهتر از این می توانستند در این زمینه کار کنند. مسئولان ذیربط می توانستند حمایت های بیشتری از نمایشگاه عفاف و حجاب به عمل آورند.