موسویان: موضوع قدس یک موضوع استراتژیک برای جهان اسلام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۴۷۳۷
روز قدس؛ دومین حماسه سیاسی-89؛

موسویان: موضوع قدس یک موضوع استراتژیک برای جهان اسلام است

مدیرکل هماهنگی امور فرهنگی زائرین استانداری خراسان رضوی گفت: موضوع قدس و فلسطین یک موضوع استراتژیک و راهبردی برای جهان اسلام است و فقط در یک راهپیمایی خلاصه نمی‌شود.

سید وحید موسویان در گفت و گو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، بیان داشت: در حال حاضر مردم مسلمان جهان و امت‌های اسلامی هویتشان با دفاع از مردم فلسطین گره خورده است، امروز آحاد مردم در همه کشورهای اسلامی با موضوع فلسطین و قدس احساس نزدیکی و یگانگی می‌کنند.


وی پایه گذاری روز قدس را از طرف امام خمینی(ره) یک نوع فرهنگ سازی دانست و گفت: ابداع این روز از سمت امام خمینی(ره) یک جریان سازی از میان توده‌های مردم را ایجاد کرد و احساسات ایمانی و عقیدتی قوی در مردم پیدا شد به طوری که آزادی مردم فلسطین جزء آرمانهای عقیدتی مردم شد.


مدیرکل هماهنگی امور فرهنگی زائرین استانداری خراسان رضوی گفت: امام خمینی(ره) تاکید داشتند که مردم ایران و سایر مسلمانان جهان نسبت به مسئله قدس متحد شوند و حال می‌بینیم که مسمانان جهان اسرائیل را نه تنها دشمن فلسطین بلکه دشمن جهان اسلام می‌بینند و همین مسئله باعث اتحاد بین مسلمانان در اقصی نقاط جهان شده  و احساسات آنها از مرزهایشان فراتر رفته است.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار