کد خبر:۱۱۲۲۲۶۰
نشست دانشجویی «شریک جرم» برگزار شد

مالک شریعتی: باید هزینه صدور محصولات به اسرائیل را بالا ببریم/ ۴۰ درصد محصولات مورد نیاز رژیم صهیونیستی از آسیا صادر می‌شود +فیلم

هسته مرکزی بین‌الملل بسیج دانشجویی روز دهم دی‌ماه نشست دانشجویی «شریک جرم» را در خصوص بررسی وضعیت صادرات سوخت و کالا از ترکیه و دیگر کشورهای اسلامی به رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، هسته مرکزی بین‌الملل بسیج دانشجویی روز دهم دی‌ماه نشست دانشجویی «شریک جرم» را در خصوص بررسی وضعیت صادرات سوخت و کالا از ترکیه و دیگر کشورهای اسلامی به رژیم صهیونیستی برگزار کرد.

این نشست با حضور ابراهیم ولی پور (رییس اداره اول غرب آسیا و شمال آفریقا)، مالک شریعتی (عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی)، محمد صادق شهبازی (فعال حوزه بین‌الملل)، علی گشتی (مسئول بین‌الملل بسیج دانشجویی خراسان رضوی)، مائده مهدوی (مسئول بین‌الملل بسیج دانشجویی دانشگاه تبریز)، مهدی زمانی (مسئول بین‌الملل بسیج دانشجویی تهران بزرگ) و مجتبی طهماسبی (مسئول بین‌الملل بسیج دانشجویی استان تهران) برگزار شد.

 

مالک شریعتی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در این نشست گفت: باید از طریق اقدامات سلبی و ایجابی هزینه صدور محصولات به رژیم صهیونیستی را بالا ببریم.
وی با بیان اینکه  درصد محصولات مورد نیاز رژیم صهیونیستی از آسیا صادر می‌شود، توضیح داد: باید  بازارهای جدیدی برای صادرکنندگان کالا به اسرائیل پیدا کرده و مقاصد اقتصادی جایگزینی را برای آن محصولات به کشورهای مبدا معرفی کنیم.

کد ویدیو
 

شریعتی در ادامه اجزای سه قانون در سال‌های ۱۳۶۹، ۱۳۸۷ و ۱۳۹۹ در حمایت از فلسطین و مقابله با رژیم صهیونیستی را تشریح کرد و نکاتی را در جهت حذف اسرائیل از مقاصد اقتصادی بیان کرد.

 

ابراهیم ولی‌پور نیز در این نشست، ضمن تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه دیپلماسی عنوان کرد: برای حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین تمام دستگاه وزارت خارجه مشغول فعالیت است تا در مجامع بین‌المللی از حق فلسطینیان دفاع شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار