آخرین اخبار:
کد خبر:۲۴۰۳۲۹

هشدار دولت فلسطین به طرح های متجاوزانه رژیم صهیونیستی

دولت مردمی فلسطین درباره طرح های رژیم صهیونیستی علیه قدس هشدار داد.
هشدار دولت فلسطین به طرح های متجاوزانه رژیم صهیونیستی

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از  فلسطین الیوم، دولت مردمی فلسطین درباره طرح های رژیم صهیونیستی علیه قدس هشدار داد. 

 

دولت مردمی فلسطین در باریکه غزه طرح های دشمن صهیونیستی علیه قدس اشغالی به منظور تحمیل شرایط مطوب و دلخواه خود بر این شهر از طریق تشدید تعرضات و جنایت های خود علیه مسجد مبارک الاقصی، تخریب منازل شهروندان، کوچاندن ساکنان قدس و بازداشت جوانان آن را به شدت محکوم کرد.

 

عناصر پلیس رژیم صهیونیستی نیز به منازل برخی شهروندان در بخش قدیمی قدس حمله کردند که طی آن سه جوان ساکن قس از ناحیه سر زخمی شدند.

 

وزارت امور خارجه دولت مردمی فلسطین در غزه امروز یکشنبه در بیانیه ای خاطر نشان کرد که رژیم صهیونیستی نزدیک به 65 سال پیش سرزمین فلسطین را به اشغال خود در آورد و تا به امروز نیز همچنان به سیاست های خود اعم از سرقت و مصادره زمین های فلسطینیان از طریق طرح های شهرک سازی و یهودی سازی و کوچاندن عامدانه هزاران فلسطینی از خانه و کاشانه خود و تخریب منازل آن ها و محو آثار و نشانه های اسلامی و عربی و تاریخی شهرهای فلسطینی ادامه می دهد.

 

این وزارتخانه از تمامی شهروندان فلسطینی در قدس و سرزمین های اشغالی 48 دعوت کرد به سرزمین و هویت اسلامی و عربی خود پایبند بوده و به مقابله با طرح ها و پروژه های جنایتکارانه دشمن صهیونیستی بپرازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار