آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۶۱
رئيس جمهوري در ديدار سفير غنا:

ايران آماده توسعه همكاري ها با كشورهاي مستقل است

رئيس جمهوري با تاكيد بر اينكه همكاري كشورهاي مستقل براي جلوگيري از چپاول منابع ملت ها از سوي قدرت هاي بزرگ ضروري است، تصريح كرد: جمهوري اسلامي ايران آماده توسعه مناسبات و همكاري هاي دو جانبه و بين المللي با كشورهاي مستقل از جمله غنا است .

به گزارش گروه سياسي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر محمود احمدي نژاد ظهر امروز پس از دريافت استوارنامه سفير اكرديته غنا با بيان اينكه ايران و غنا دو كشور دوست و خواستار افزايش روابط دو جانبه هستند، اظهار داشت: ملت هاي ايران و غنا هميشه پيام آور دوستي و صلح بوده اند.

رئيس جمهوري خاطر نشان كرد: جمهوري اسلامي ايران از توسعه روابط با غنا در همه زمينه ها حمايت مي كند.

«رشيد بابا» سفير جديد اكرديته غنا نيز در اين ديدار با اشاره به حمايت هاي ايران از كشورهاي آفريقايي تاكيد كرد: غنا خواستار استفاده از تجربيات و دستاوردهاي ارزشمند جمهوري اسلامي ايران در عرصه هاي گوناگون است./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار