گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»؛با وجود تلاش های سازمان سنجش کشور، در سال جاری برای تامین تسهیلات فراوانی چون نرم افزار انتخاب رشته، کتاب «انتخاب رشته انتخاب آینده»، و.. برای کمک به داوطلبین برای انتخاب رشته و اعلام چند باره این سازمان در رسانه های گوناگون در برنامه های تلویزیونی و گفت و گوهای خبری مبنی بر این که این میزان از تسهیلات به علاوه به کار بستن چند تدبیر ساده چون خواندن دفترچه انتخاب رشته لحاظ کردن علاقه و توانمدی ها و اولویت بندی آنها و نهایتا مشورت با دانشجویان و اساتید رشته هایی که می خواهید انتخاب کنید برای انتخاب رشته کافی است، همچنین خیلی عظیمی از داوطلبین اصرار دارند به مراکز متعدد مشاوره انتخاب دانشگاه مراجعه کنند و با صرف زمان فراوان در صف این مرکز و آن مرکز و پرداخت هزینه های کلان از مرحله موثر انتخاب رشته عبور کنند.
این موسسات که تا300 هزار تومان را برای انتخاب رشته مطالبه می کنند، گاهی متعهد می شوند که شما در دانشگاه مورد نظر خود قبول شوید و در غیر این صورت هزینه را باز گردانند و برخی دیگر حتی حاضر به پذیرفتن این تعهد نیز نیستند، اما به راستی این اقدام چقدر منطقی است.
نرم افزار تهیه شده از سوی سازمان سنجش بر اساس قبولی های سال گذشته تدوین شده است، و داوطلب برای پیشنهاد پانزدهم به بعد بیش از 90 درصد شانس قبولی دارد به صورت رایگان می تواند هم بهترین و به روز ترین امکان های موجود در انتخاب رشته را برای شما فراهم کند و هم درصد بالایی از اطمینان در قبولی را فراهم کند.
حسین توکلی، مشاور عالی سازمان سنجش که بیش از 30 سال است که در این سمت مشغول به کار است و از بسیاری از مشاور هایی که با اخذ هزینه های کلان مدعی بالاترین توانمندی در خصوص انتخاب رشته هستند تجربه، تخصصص و صلاحیت بیشتری برای مشاوره در خصوص انتخاب رشته دارد بهترین راه انتخاب رشته برای تمامی داوطلبین در گفت و گوی متعدد خود، تنها و تنها انتخاب خود فرد پس از استفاده از تسهیلات سازمان سنجش و مشاوره با اساتید و دانشجویان هر رشته عنوان کرده است.
بدیهی است که دانش هر شخص از توانمندی های روحی و جسمی خود و توان تطبیقش با محیط و رشته دانشگاهی قطع به یقین از هر شخص دیگری بیشتر است پس تنها کافی است با استفاده از تسهیلات رایگان سازمان سنجش و صحبت با افراد مرتبط با هر رشته دانشگاهی و پرس و جو از جزییات ، نگاه انداختن به منابع درسی و یا آشنایی با نام سرفصل های آن خود بهترین مشاور برای خود باشد.
من و چند تا از دوستانم پارسال اين نرم افزار رو تست کرديم.
مثلا دوست من رتبه اش شده بود 8200 که نرم افزار هيچ رشته مهندسي پيشنهاد نکرد. و همه اي رشته هايي که اورد اقتصاد و حسابداري و اين جور رشته ها بودن. در حالي که اين دوست من از مهندسي نرم افزار يه دانشگاه سراسري اسمش اوند.
ويا دوست ديگه ام رتبه اش 3500 بود که براي او اصلا رشته هاي دانشگاه تبريز رو نياورد در حالي که او از برق تبريز در اومد.
امسالم زياد فرقي نکرده.
نکته دوم هم اينه8 که کجا اين نرم افزار رايگانه.
به نظر بنده سازمان سنجش بيشتر از اين ادما پول به جيب ميزنه. شما حساب کنيد از هر نفر حدود ده هزار تومن ميگره اگه نصف داوطلبا نرم افزار بخرن ببين چقذر ميشه؟؟؟؟