«عصر تجربه» حسین فتاحی را تجربه می‌کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۶۹۵۳

«عصر تجربه» حسین فتاحی را تجربه می‌کند

حسین فتاحی در هفتمین نشست «عصر تجربه» از تجربیاتش می‌گوید.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»،  در این نشست که یکشنبه 27 مرداد ساعت 16 برگزار می‌شود، خالق آثاری همچون «آتش در خرمن»، «عشق سال‌های جنگ» و «راهزن‌ها» تجربیات نویسندگی خود را با علاقمندان به داستان و داستان‌نویسی در میان می‌گذارد.

 

حسین فتاحی متولد 1336 در اشکذر، دارای مدرک کارشناسی در رشته حسابداری است. فتاحی در سه حوزه تألیف، ترجمه و بازنویسی آثار کلاسیک فارسی برای کودکان و نوجوانان آثار متعددی منتشر کرده که از میان آنها می‌توان به «پسران جزیره»، «مدرسه انقلاب»، «کودک و توفان» و «امیرکوچولوی هشتم» اشاره کرد. بازنویسی «قصه‌های شاهنامه» و «سمک عیار» نیز از دیگر آثار این داستان‌نویس است.

 

علاقمندان برای شرکت در نشست‌های متنوع بنیاد می‌توانند به نشانی خیابان استاد نجات‌الهی(ویلا)، کوچه نوید، بن‌بست چهارم، پلاک یک، مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88902810 تماس بگیرند.

پربازدیدترین آخرین اخبار