کد خبر:۲۵۸۲۲۵
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش:

مساجد پایگاه انقلاب هستند/ ‌95 درصد از شهدای دفاع مقدس از دل مساجد به جبهه‌ها اعزام شدند

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، مساجد را مرکز مبارزه با بدعت‌ها دانست و گفت: ‌95 درصد از شهدای دفاع مقدس از دل مساجد به جبهه‌ها اعزام شدند و در این مساجد مبارزه با بدعت‌ها و ظلم‌ها را آموختند.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم امروز در اختتامیه «همایش ملی دو سالانه ایمنی، پیشگیری و بازرسی‌های نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران» در محل پدافند شمال شرق کشور، مسجد سازی را یک برکت بزرگ دانست و بیان داشت: اصل نظارت و پیشگیری یکی از مهمترین سازوکارهای جلوگیری از وقوع جرم است.


وی افزود: در آیات قرآنی مسلمانان به ایجاد پایگاه‌های معنوی و ساختن مراکز عبادی تشویق می‌شوند و به بیان آداب و بهره گیری از مساجد و آثار سازنده دنیوی و اخروی آن بسیار پرداخته می‌شود که یکی از این موارد تاسیس مسجد است.


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش به فرمایش رسول اکرم (ص) در خصوص روشن نگاه داشتن چراغ مسجد اشاره و تصریح کرد:‌ رسول اکرم (ص) فرمودند: کسی که در یکی از مساجد چراغی می‌افروزد تا زمانی که نور در آن چراغ وجود دارد فرشتگان پیوسته برای آن دعا می‌کنند.
 
آل هاشم در ادامه به آداب شهروندی در خصوص مساجد اشاره کرد و گفت‌:‌ همسایگانی که نزدیک مسجد هستند، بدانند که اگر تا 40 خانه از چهار طرف، همسایه مسجد هستند، در این میان کسی نباشد که صدای اذان را بشنود و به مسجد همسایگی خود نرود.
 
وی مسجد را پایگاه انقلاب دانست و تصریح کرد: هیج مکانی اثرگذارتر و با قداست‌تر از مسجد وجود ندارد، انقلاب اسلامی ما بر مدار مسجد شکل گرفته است و مساجد پایگاه‌های انقلاب هستند.


رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش جمهوری اسلامی ایران ترویج بی‌بندوباری، فساد، توزیع موادمخدر، اختلاف‌اندازی میان اقوام ایرانی و تضعیف مسئولان نظام را از ابزارهای دشمن در جنگ نرم دانست.


آل هاشم مساجد را مرکز مبارزه با بدعت‌ها دانست و گفت: ‌95 درصد از شهدای دفاع مقدس از دل مساجد به جبهه‌ها اعزام شدند و در این مساجد مبارزه با بدعت‌ها و ظلم‌ها را آموختند؛ پس باید مراقب باشیم تا فرزندان‌مان در مسجد رشد کنند و اعتقادات خود را در این اماکن عقیدتی شکل دهند.


وی با بیان اینکه مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و همچنین تثبیت آن نقش ارزنده‌ای داشته‌اند، خاطرنشان کرد: مساجد مرکز و پایگاه اصلی انقلاب اسلامی هستند و باید به عنوان مهمترین مرکز تجمع مسلمانان در نظر گرفته شوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار