آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۰۰۲
بشار اسد در گفت‌وگو با روزنامه روسی؛

حمله نظامی به سوریه به شکست می‌انجامد

رئیس‌جمهوری سوریه ضمن بعید دانستن حمله نظامی به کشورش گفت: حمله نظامی به سوریه در هر صورتی به شکست می‌انجامد.
حمله نظامی به سوریه به شکست می‌انجامد

به گزارش خبرنگار حوزه بین الملل «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روسیا الیوم، رئیس جمهوری سوریه در مصاحبه با یک روزنامه روسی ضمن بعید دانستن حمله نظامی به کشورش گفت: حمله نظامی به سوریه در هر صورتی به شکست خواهد انجامید.
 

بشار اسد در مصاحبه با خبرنگار روزنامه ایزوتسیا گفت: همگان می دانند که آنچه در سوریه اتفاق افتاده، انقلابی مردمی و حرکت های دموکراسی خواهانه نبوده، بلکه تروریسم است و بر این مبنا کشورهای غربی نمی توانند به شهروندانشان بگویند ما برای تایید تروریسم و خشونتگری به سوریه حمله خواهیم کرد.

 

وی درباره اوضاع کنونی سوریه و مناطق تحت سیطره شورشیان گفت: مسئله ما این نیست که چه مناطقی در دست دولت و چه مناطقی تحت سیطره مخالفان است، بلکه مسئله این است که ما با دشمن مشخصی روبرو نیستیم که بتوانیم براحتی وی را مغلوب کنیم، تروریست های سوری در میان مردم سوریه و در مناطق مختلف نفوذ کرده اند و با بی رحمی تمام دست به کشتار کودکان و مردم بی گناه سوریه می زنند و تاسیسات زیربنایی ما را نابود می کنند.

 

رئیس جمهوری سوریه تاکید کرد: در حال حاضر تمامی تلاش ارتش بیرون راندن و نابودی تروریست ها از مناطق مختلف سوریه است، ولی به دلیل تعداد زیاد آنها و اضافه شدن تروریست های بیگانه این کار طول خواهد کشید.

 

بشار اسد درباره ایدئولوژی تروریست های سوری و کشورهای حامی آنها گفت: تروریست های سوری از لحاظ ایدئولوژی یکسان نبوده و تفاوت های زیادی در این مورد دارند، ولی در کل می توان گفت که ایدئولوژی آنها افراطی گری است؛ چرا که آنان به هیچ وجه دیدگاه مذهبی و عقیدتی طرف مقابل خود را برنمی تابند.

 

وی در ادامه اظهار داشت: کشور عربستان سعودی تامین کننده منابع مالی تروریست های تکفیری است و بدین منظور تمامی تجهیزات نظامی و انواع سلاح ها را در اختیار آنان می گذارد.

 

رئیس جمهوری سوریه در پایان درباره اتهام بکارگیری سلاح شیمیایی در سوریه از سوی ارتش گفت: این اتهامات به دلیل پیروزی های متوالی ارتش سوریه زده شده و تکرار این ادعاها از سوی غرب و آمریکا فقط به منزله به سخره گرفتن منطق و شعور شهروندانشان است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
مهدي
-
۰۶ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۶
بشار ب پشتوانه ايمان به کربلا و مقاومت در برابر شياطين بمان که دلمان و وجدمان با توست . ب اميد پيروزي و آزادي مردم مسلمان و مظلوم سوريه در برابر تروريست وحشي سلفيت و و هابيت . انشاء ا...
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار