آخرین اخبار:
کد خبر:۲۵۹۹۹۹
برای اولین بار؛

انتشارات سوره مهر ترجمه «ژانر فیلم: از کلاسیک تا پساکلاسیک» را منتشر می‌کند

کتاب «ژانر فیلم: از کلاسیک تا پساکلاسیک» نوشته بری لنگفورد به زودی توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب می‌شود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «ژانر فیلم: از کلاسیک تا پساکلاسیک» نوشته بری لنگفورد به زودی توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب می‌شود؛ این کتاب را حسام الدین موسوی ترجمه کرده‌است.  

 

این کتاب که به بررسی تاریخ ژانر در سینمای هالیوود می‌پردازد؛ طیف متنوعی از گونه‌های سینمایی از «وسترن» و «موزیکال» گرفته تا نمونه‌های معاصری چون «اکشن بلاک باستر» را نیز معرفی می‌کند.

 

بری لنگفورد، مدرس مطالعات سینما در دانشگاه رویال هالیوود لندن است. او در کتاب «ژانر فیلم» گذر سینمای هالیوود از کلاسیک به پسا کلاسیک را مورد بررسی قرار داده‌ و ژانرهای فیلم را در زمینه‌های مختلف تاریخی، فرهنگی و صنعتی قرار داده و معرفی می‌کند.

 

ارزش ترجمه چنین کتابی درباره ژانرهای مختلف فیلم در این است که تاکنون هیچ کتابی چه به صورت تألیفی و چه ترجمه به طور خاص به ژانرهای فیلم در هالیوود نپرداخته‌است؛ در نتیجه انتشار چنین کتابی می‌ ‌تواند خلاء موجود در محیط‌های دانشگاهی و آموزشی را از بین ببرد.

 

گفتنی است، «ژانر فیلم» تولید سازمان توسعه سینمایی سوره است و انتشارات سوره مهر این کتاب را برای علاقه مندان به سینما منتشر خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار