کد خبر:۲۶۰۳۲۱
روی دکه مطبوعات؛
پای «مناظره» به دوهفتهنامه سروش هم رسید!
دوهفته نامه سروش با موضوع «دشواریهای مناظره» و بررسی سریال«داوران» که مسعود رایگان آن را دفاع از بیگناهان دانسته، منتشر شد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، هزار و پانصد و شصت و هفتمین شماره دوهفته نامه سروش 9 شهریور منتشر شد. در این شماره دوهفته نامه سروش، مصاحبه ای با مرتضی حیدری، مجری سابقه تلویزیونی درباره دشواریهای مناظره و همچنین گفت و گویی با مسعود رایگان درباره «داوران» به چشم می خورد.
بر اساس این گزارش، «قیمت بنزین چقدر باید باشد»، «دوست داشتم این کتاب سریال میشد»، «رازهای قاتل زنجیرهای آمریکا»، «تصویر خانواده آرمانی در «داوران»»، «دو روی سکه یک فرمول قدیمی»، «التهاب عامل جذابیت قصه جنایی»، «تلاش کردم مهندسیشده بازی کنم»، «راههای بهبود اقتصاد»، «صحنه رزم یا عرصه گفتوگو؟»، «جای خالی بحثهای ریشهای» و «نقد تحزب در سایه دولت اعتدالگرا» گزیده ای از مطالب این شماره از دوهفته نامه سروش است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.