آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۷۶۷
نماینده سوری:

نخستین واکنش سوریه متوجه تل‌آویو خواهد بود

یک نماینده مجلس سوریه گفت در صورت حمله به سوریه نخستین واکنش این کشور متوجه تل‌آویو خواهد بود .
نخستین واکنش سوریه متوجه تل‌آویو خواهد بود

به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، ولید الزعبی نماینده مجلس سوریه در گفـتگو با شبکه تلویزیونی اسکای نیوز عربی گفت اطلاعات ما نشان می دهد چنانچه آمریکا به سوریه حمله کند دولت سوریه طرحی را به اجرا خواهد گذاشت که طی آن پایتخت همه کشورهایی را که در این حمله شرکت دارند هدف حمله قرار خواهد گرفت.


در حال حاضر برخی کشورها درهای خود را برای ورود سلاح و مهمات باز گذاشته اند و این سلاح ها به سوریه ارسال می شود.


وی افزود: نقش تل آویو در جنگ بر ضد سوریه از همه بیشتر است و از این رو نخستین واکنش سوریه متوجه اسرائیل خواهد شد، همچنین أمان پایتخت اردن و آنکارا پایتخت ترکیه از تیررس سوریه در امان نخواهد ماند.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
iman
-
۱۵ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵
اسرائيل کيه ؟؟؟؟تعداد مسلمونهاي جهان ملياردي يک سطل اب بريزي به اسرائيل اب مي برش
امريکا واسرئيل بايد نابود شوند اگر قبر خودشون رو به دست خودشون بکنند بهتر
اسرائيل هيچ وقت دست به کار احمقانه نمي زنه چون حزب الله ادبش ميکنه
10
0
پربازدیدترین آخرین اخبار