حسن بیادی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره عملکرد شورای شهر تهران در انتخاب سیاسی یا کارشناسی شهردار گفت: شهردار چه سیاسی و چه تخصصی انتخاب شود باید توانمند باشد و این به این معنا نیست که سیاستمداران توانمندی اداره یک شهر را ندارند؛ فردی که میخواهد شهردار شود باید فهم عمومی از مسائل اجتماعی، فرهنگی و امور شهری داشته باشد؛ چون شهر یک موجود زنده است و نمیتوان گفت فقط به یک نفر که مهندس عمران یا مکانیک است، نیاز دارد.
وی در ادامه افزود: هر فردی که دارای تحصیلات دانشگاهی، تجربه و فهم عمومی باشد، برای شهردار شدن کفایت میکند، حتی اگر سیاستمدار باشد؛ سیاستمدار بودن شهردار عیب یا تهدید نیست، بلکه فرصت است، البته به شرطی که فرد سیاستباز نباشد.
عضو شورای شهر سوم با بیان اینکه انتخاب شهردار در شورای شهر صرفاً سیاسی نیست، گفت: در شورای دوم نیز شاهد بودیم که با وجود چهره های سیاسی، اعضای شورای شهر به فردی رأی دادند که توان مدیریتی و فهم عمومی داشت.
بیادی در خصوص وجود دو گروه با نگرش های متفاوت در شورای شهر چهارم تاکید کرد: اولاً به علت نبودن تحزب واقعی در کشور ما نمی توانیم از افراد حزب توقع داشته باشیم که به همه ارکان پایبند باشند و بنا بر نظر خود عمل نکنند؛ ثانیاً وقتی شورای شهر دسته بندی و دوقطبی شود شایسته سالاری کنار خواهد رفت و این باعث بروز مشکلات مختلف خواهد شد.
فاتحه اين شوراي شهر رو بايد خوند چندفر ورزشکار انتخاب شدن فقط بخاطر اينکه چهره بودن اين دوستان از مديريت شهري چه ميدونن