آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۳۴۶۷
هانی‌زاده در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

نرمش قهرمانانه به معنای عقب‌نشینی از آرمان‌های انقلاب نیست

کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه عبارت نرمش قهرمانانه اتخاذ سیاست جدید از سوی ایران نیست، گفت: این امر نباید به معنای عقب‌نشینی ...
حسن هانی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به عبارت نرمش قهرمانانه در سخنان مقام معظم رهبری گفت: بیانات رهبری در جمع فرماندهان سپاه به معنای اتخاذ سیاستی جدید در جمهوری اسلامی ایران نیست و این امر نباید به معنای عقب‌نشینی از آرمان‌های انقلاب تلقی شود؛ ایشان همواره نسبت به ارزش‌های انقلاب اسلامی و حرکت به سمت عزت‌مداری و تبدیل شدن ایران به الگویی شناخته شده در جهان تاکید داشتند، بنابراین نباید گفته ایشان به معنای نادرست «سازش» تعبیر شود.
 
وی با بیان اینکه دولت جدید باید براساس شرایط منطقه و جهان سیاست خود را به دور از برخی موضوعات چالش برانگیز پیش ببرد، خاطرنشان کرد: دولت باید برای حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی تعامل خود را براساس منافع ملی و تحولات جهانی تعریف کند؛ چرا که برداشت رسانه‌های غربی از سخنان رهبری نشان می‌دهد که آنان به دنبال تخریب جنبه‌های واقعی سیاست در ایران هستند.
 
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه رهبری دست دولت را باز گذاشته است، اظهار داشت:‌ این امر به دولت کمک می‌کند تا براساس شاخصه و معیارهای جدید درباره روابط خارجی و تعامل خود با جهان تصمیم‌گیری کند که در اینجا هم دستگاه دیپلماسی و هم رئیس جمهور باید به این موضوع توجه کنند تا ایران با توجه به جایگاهی که در الگو‌سازی برای کشورهای منطقه دارد، بتواند سیاست هوشمندانه و نرمش‌های قهرمانانه‌ای را برای تعامل با غرب ایجاد کند.
 
هانی زاده در پایان به تجربه اجرایی رهبری در زمینه دیپلماسی اشاره کرد و گفت: در طول 34 سال گذشته رهبر انقلاب اسلامی همواره بر عزت اسلامی تاکید کرده اند که در حقیقت اظهارات ایشان فضای جدیدی را برای حرکت به سمت جهان خارج با حفظ ارزش‌های انقلاب اسلامی ایجاد می‌کند و این نیازمند آن است که این سیاست از سوی وزارت خارجه تعریف شده و فشارهای بین‌المللی در این زمینه بر ایران کاهش یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار