به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، خدامراد اسفندیاری در نشست خبری دوازدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی (ایپاس 2013) یکی از اهداف این نمایشگاه را ارتقای سطح فرهنگ ایمنی و امنیتی در جامعه دانست و گفت: در این نمایشگاه آخرین دستاوردهای کشور در حوزه ایمنی و پلیسی به نمایش در می آید و خوشبختانه هرساله شاهد ارتقای کمی و کیفی این نمایشگاه بوده ایم.
وی ادامه داد: هدف از برگزاری اینگونه نمایشگاه ها رسیدن به امنیت پایدار در جهت رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی است.
مدیرعامل شرکت ناجی پاس، با اشاره به اینکه نیروی انتظامی مسئول تأمین امنیت جامعه است، اظهار داشت: این نیرو از تمام ابزارهای نوین برای رسیدن و ارتقای فرهنگ ایمنی و امنیتی در جامعه بهره می برد.
اسفندیاری ارتقای سطح آگاهی جامعه، بهره گیری از فرصت ها و ظرفیت های موجود، ایجاد اشتغال و فضای مناسب برای سرمایه گذاری را از دیگر اهداف این نمایشگاه برشمرد.
وی به حضور مخترعین و مبتکرین دراین نمایشگاه اشاره کرد و گفت: این افراد با ارائه آخرین اختراعات و ابتکارات خود، زمینه را برای ایجاد رقابت و رسیدن به خودباوری فراهم می کنند همچنین در این نمایشگاه با مراکز دانشگاهی تعامل علمی و عملی داشته ایم.
اسفندیاری خاطرنشان کرد: مخترعین در این نمایشگاه دارای سه غرفه هستند که هزینه های آن توسط شرکت ناجی پاس و بنیاد تعاون ناجا تقبل شده است.
مدیرعامل شرکت ناجی پاس با اشاره به اینکه پلیس مسئول نظم و انضباط اجتماعی است، گفت: در ایپاس 2013، 228 شرکت حضور دارند که این رقم نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است و این نمایشگاه، 285 غرفه دارد.
وی افزود: 213 برند خارجی به نمایندگی از 34 کشور دنیا از جمله ژاپن، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، انگلیس و ... در این نمایشگاه شرکت کردند.
اسفندیاری به برنامه های حاشیها ی ایپاس 2013 اشاره کرد و گفت: برگزاری جشنواره شهر ایمن با حضور شرکت های فعال در حوزه تجهیزات مهندسی و حفاظت از حریق های عامل و غیرعامل، امداد و نجات و مدیریت بحران یکی از فعالیت های جانبی این نمایشگاه است.
وی ادامه داد: برگزاری سمینار علمی ارزیابی و ساماندهی حفاظت فیزیکی، رونمایی از سامانه هوشمند نگهداری و تعمیرات تجهیزات نظرات تصویری (سانت)؛ رونمایی از اولین بانک اینترنتی فارسی زبان شامل دستاوردهای علمی و مقالات (آی بانک) و همایش علمی ارتقای امنیت بانکداری الکترونیکی از دیگر برنامه های ایپاس 2013، است.
این مقام مسئول به حضور پلیس های آگاهی، پیشگیری و فتا در نمایشگاه اشاره کرد و گفت: اعتبار این نمایشگاه بالغ بر یک میلیارد تومان بوده است، البته توجه داشته باشیم که این نمایشگاه ردیف بودجه دولتی ندارد و از تبلیغات و فروش غرفه ها، این اعتبار تأمین می شود.
ثبت نام برای اخذ ابزار دفاع شخصی واقعیت ندارد
اسفندیاری در پاسخ به سئوال خبرنگاری مبنی براینکه آیا با راه اندازی اینگونه نمایشگاه ها در تجهیزات ایمنی و پلیسی به خودکفایی رسیده ایم ؟ گفت: یکی از اهداف ما در برگزاری این نمایشگاه رسیدن به همین هدف است و خوشبختانه با وجود مخترعان و مبتکرین توانسته ایم در اینجا گام هایی برداریم.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار پایگاه خبری پلیس مبنی براینکه غرفه «موسسه انتظام» در این نمایشگاه حضور دارد و اقدام به ثبت نام واجدین شرایط برای استفاده از ابزارهای دفاع شخصی، می کند و روند این ثبت نام ها به چه صورت است؟ اظهار داشت: حضور این موسسه در نمایشگاه برای ترویج بکارگیری نگهبانان محله به منظور فعال شدن و کمک آنان به پلیس است و خبر ثبت نام واقعیت ندارد.
مدیرعامل شرکت ناجی پاس در پایان خاطرنشان کرد: 60 درصد شرکت های حضور یافته در ایپاس برند خارجی دارند و 40 درصد غرفه ها نیز متعلق به تولیدات داخلی است.
گفتنی است، دوازدهمین نمایشگاه بین المللی لوازم و تجهیزات پلیسی، ایمنی و امنیتی (ایپاس 2013) از 6 الی 9 مهرماه از ساعت 9 صبح تا 6 بعدازظهر در مصلای بزرگ تهران برگزار می شود و بازدید از آن برای عموم آزاد است.