1500 نفر توسط القاعده در سوریه دستگیر شده‎اند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۴۱۷۷
منابع آگاه در سازمان های حقوق بشری:

1500 نفر توسط القاعده در سوریه دستگیر شده‎اند

سازمان های حقوق بشری می گویند نیروهای القاعده در سوریه بیش از 1500 تن را اسیرکرده اند.
1500 نفر توسط القاعده در سوریه دستگیر شده‎اند

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، سازمان های حقوق بشری می گویند بیش از 1500 نفر در بازداشت نیروهای القاعده در سوریه هستند.

 

به گزارش خبرگزاری الشرق الاوسط، سازمان های حقوق بشری اعلام کردند تعداد افرادی که از طریق نیروهای القاعده در سوریه به حبس درآمده اند، به بیش از 1500 تن می رسدکه اکثر آنان از سیاسیون و روزنامه نگاران هستند.

 

گزارش های رسیده از سوریه حاکی از بروز اعتراضات علیه حضور نیروهای القاعده در نقاط مختلف این کشور به ویژه در شهرهای الرقه، حلب و ادلب است.

 

گفته می شود افرادی که از سوی نیروهای القاعده و جبهه النصره بازداشت شده اند، از افراد وابسته به دولت سوریه، ارتش آزاد سوریه و اتباع و خبرنگاران خارجی هستند.

 

یک اسقف مسیحی نیز از ماهها پیش از سوی جبهه النصره ربوده و بازداشت شده است که تاکنون از وی خبری در دست نیست.

پربازدیدترین آخرین اخبار