لاریجانی در دیدار وزیر دفاع عراق:
نا امنی در سوریه و عراق تمام منطقه را به نزاع می کشاند
رئیس مجلس گفت: ناامنی در سوریه و عراق تمام منطقه را بسوی نزاعهای طائفهای و قومی و مذهبی خواهد کشاند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سعدون الدلیمی وزیر دفاع عراق عصر امروز با علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
رییس مجلس کشورمان در ابتدای این دیدار با اشاره به سطح خوب مناسبات دو کشور در سالهای اخیر خواستار استفاده از ظرفیتها و فرصتهای فراوان ایران و عراق برای ارتقاء همکاریهای دوستانه شد و افزود: مجلس شورای اسلامی از روند توسعه و گسترش همهجانبه مناسبات دوستانه با عراق حمایت میکند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه همه گروههای عراقی باید با همکاری مشترک مسائل و مشکلات کشورشان را حل و فصل کنند، گفت: وفاق و همبستگی سیاسی میان همه گروههای عراقی اعم از شیعه و سنی و کُرد، زمینه تقویت امنیت و آسایش در عراق را فراهم میکند و در پرتو آن توسعه اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در حرکتی دموکراتیک تحقق خواهد یافت.
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به تحولات سوریه افزود: برخی کشورها با سوءاستفاده از شرایط بحرانی در سوریه به اختلافات در عراق دامن زده و زمینه فعالیت گروههای تروریستی در این کشور را فراهم میکنند غافل از آنکه ناامنی در سوریه و عراق تمام منطقه را بسوی نزاعهای طائفهای و قومی و مذهبی خواهد کشاند.
وی در ادامه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران از ابتدا حمایت خود را از راه حل سیاسی برای بحران سوریه با حضور همه گروههای این کشور را اعلام کرده است.
سعدونالدلیمی وزیر دفاع عراق نیز در این دیدار با قدردانی از تلاشهای جمهوری اسلامی ایران در کمک به برقراری صلح و ثبات در عراق و منطقه گفت: حمایتها و کمکهای جمهوری اسلامی ایران در تحکیم امنیت در عراق نقش بسزایی داشته است.
وی همچنین خواستار افزایش ارتباطات دوستانه دو کشور در زمینههای گوناگون گردید و افزود: افزایش مراودات دو کشور تأمین کننده منافع ملی و عاملی در ایجاد صلح و آرامش در منطقه است.
سعدون الدلیمی در ادامه با اشاره به اوضاع سوریه تداوم این وضعیت را به زیان کشورهای منطقه و به نفع رژیم صهیونیستی دانست.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.