کد خبر:۲۶۴۶۱۴
درگیری های خیابانی در سودان 6 کشته برجای گذاشت
درگیری های خیابانی در سودان که به دلیل افزایش قیمت سوخت شروع شده است، منجربه کشته شدن 6 تن شد.

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، خشونت های خیابانی در سودان که از چند روز پیش برسر افزایش قیمت سوخت آغاز شد، در حال تشدید است.
به گزارش راشاتودی، امروز و در جریان درگیری میان معترضان به افزایش قیمت سوخت با پلیس در خارطوم، پایتخت سودان، دست کم 6 تن کشته شدند.
در حالی که معترضان در جریان درگیری های امروز اقدام به حمله به مقر حزب ملی حاکم بر سودان کردند، پلیس با شلیک گاز اشک آور اقدام به متفرق کردن آنان کرد.
شاهدان عینی همچنین از آتش زدن اماکن عمومی و پمپ های بنزین و همچنین بستن راههای اصلی و منتهی به فرودگاه در شهر خارطوم از سوی معترضان خبرداده اند.
برخی کارشناسان درگیریها و اعتراضات خیابانی در سودان را که به بهانه افزایش قیمت سوخت و برداشته شدن سوبسید سوخت از سوی دولت سودان آغاز شده است، را شروع انقلاب در سودان خوانده اند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.