به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو» ناصر اقبالی گفت: ثبت نام تکمیل ظرفیت مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد تا دوشنبه تمدید شد، لذا داوطلبان می توانند در فرصت باقیمانده نسبت به ثبت نام خود در این مرحله اقدام کنند.
وی در خصوص شرایط ثبت نام گفت: داوطلبان این دو مقطع باید با تهیه کارت اعتباری به سایت www.azmoon.org مراجعه و ثبت نام کنند.
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد گفت: داوطلبان این دو مقطع لازم است قبل از تهیه کارت اعتباری نسبت به رشته محل هایی که امکان انتخاب رشته در آنها وجود دارد و در سایت درج شده اطلاع یافته و سپس نسبت به تهیه کارت اقدام کنند.
اقبالی در پاسخ به این سؤال که چه کسانی مجاز به شرکت در مرحله تکمیل ظرفیت هستند، گفت: برای دوره دکتری فقط آن دسته از افرادی که دعوت به مصاحبه شده اند و در جلسه مصاحبه حضور به هم رساندند، امکان انتخاب رشته در این مرحله را دارند؛ لازم به ذکر است که برای مقطع دکتری داوطلبان واجد شرایط فقط یک رشته محل را می توانند انتخاب کنند.
وی در خصوص شرایط مقطع کارشناسی ارشد گفت: کلیه داوطلبانی که در جلسه آزمون کارشناسی ارشد حضور داشتند، می توانند در این مرحله ثبت نام کنند؛ متقاضیان مقطع کارشناسی ارشد می توانند تا 10 رشته محل را انتخاب و در سایت www.azmoon.org ثبت نام الکترونیکی کنند.
رئیس مرکز آزمون در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا شرکت در تکمیل ظرفیت امکان جا به جایی را برای داوطلبان به وجود می آورد، گفت: صرف ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت دو مقطع کارشناسی ارشد و دکتری به معنای پذیرش جا به جایی پذیرفته شدگان این دو مقطع در مرحله قبل نیست.
اقبالی در پایان در خصوص زمان اعلام نتایج گفت: نتایج مرحله تکمیل ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی در این دو مقطع در مهرماه سال 92 اعلام خواهد شد و پذیرفته شدگان می توانند از همین ترم (ترم پاییز) مشغول به تحصیل شوند.