صبح فردا؛ تشییع پیکر مرحوم «محرم بسیم» از مقابل تالار وحدت
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، پیکر زندهیاد «محرم بسیم» پدربزرگ مهربان سینمای ایران صبح فردا از مقابل تالار وحدت تشییع خواهد شد؛ این مراسم فردا دوشنبه 8 مهر از ساعت 9 صبح از مقابل تالار وحدت آغاز و پیکر این هنرمند فقید با همراهی هنرمندان سینمای ایران در قطعه هنرمندان بهشت زهرا به خاک سپرده خواهد شد.
اواخر هفتهای که گذشت «محرم بسیم» هنرمند پیشکسوت و پدر بزرگ مهربان سینمای ایران دار فانی را وداع گفت. بسیم که عمر خود را در راه خدمت به فرهنگ و هنر این مرز و بوم صرف کرد در 93 سالگی در گذشت.
همچنین سید احمد میرعلایی دبیربیست و هفتمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان و مدیر عامل بنیاد سینمایی فارابی چندی پیش با مرحوم بسیم دیدار و برای حضور در جشنواره به عنوان مهمان ویژه از او دعوت کرده بود.
محرم بسیم در فیلمهایی مانند گلنار، افسانه دوخواهر، میلاد، دونفر و نصفی و ... بازی کرده است و در بسیاری از سریالهای تلویزیونی نیز به ایفای نقش پرداخته است. وی متولد 1299 باکو و فعالیت هنری خود را در سینما از سال 1317 در سینما آغاز کرد.