آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۷۰۵۲
جنتی در جمع خبرنگاران:

دیپلماسی فرهنگی اولویت اول وزارت ارشاد/تعطیلی جشنواره افق نو با وزارت ارشاد نیست

وزیر ارشاد گفت: بحث فرهنگ عمومی و دیپلماسی فرهنگی از جمله موضوعاتی است که در اولویت کاری ما قرار دارد و اهتمام‌مان رفع مشکلات موجود در این دو حوزه است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علی جنتی،در حاشیه تودیع و معارفه معاونان وزارت ارشاد که امروز در این وزارت خانه برگزار شد در جمع خبرنگاران گفت: قطعا بهبود روابط با سایر کشورها و معرفی فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی کشورمان از جمله کارهایی است که اهتمام ویژه‌ای به آن داریم و همه تلاش‌مان را در این زمینه می‌کنیم.
 
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اولویت کاری وزارت ارشاد گفت: اولویت‌های ما در برنامه‌هایی که ارائه کرده‌ایم مشخص است. قطعا بحث فرهنگ عمومی از جمله اولویت‌های ما است که در شورای فرهنگ عمومی در حال بررسی آن هستیم؛ آسیب‌های موجود در فرهنگ عمومی کشور شناسایی شده و در حال ارائه راه‌‌حل‌های آن هستیم؛ در بحث فرهنگ عمومی همه دستگاه‌های مربوط حوزه فرهنگ باید با وزارت ارشاد همکاری داشته باشند تا بتوانیم در جهت ارتقای سطح فرهنگ عمومی گام‌هایی را برداریم.
 
وزیر ارشاد افزود: بحث دیپلماسی فرهنگی و انتقال فرهنگ ایرانی-اسلامی به سایر کشورها از جمله مواردی است که با جدیت پیگیر آن هستیم. همچنین بحث اقتصاد فرهنگ و هنر و ارزش‌ بخشیدن به فعالیت‌های فرهنگی و هنری به نحوی که هنرمندان بتوانند روی پای خود ایستاده و محصولات‌شان را ارائه کننداز دیگر اولویت‌های وزارت ارشاد محسوب می‌شود.
 
وی با بیان اینکه در نظر داریم تا امکانات فرهنگی را برای دورترین نقطه کشور هم تامین کنیم گفت:‌ در واقع عدالت فرهنگی باید برای همه مردم کشور تامین شود؛ طبیعتا این کار زمان زیادی را خواهد برد و تمام تلاش‌مان این است که این موضوع سرانجام بگیرد.
 
جنتی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر تغییر مدیریت اداره کتاب گفت: قطعا با توجه به سیاستی که دولت در پیش گرفته تغییراتی را در این حوزه خواهیم داشت.
 
وزیر ارشاد با اشاره به بیمه هنرمندان اضافه کرد: بیمه هنرمندان هیچ وقت قطع نشد ولی به دلیل مطالبات سازمان تامین اجتماعی از صندوق حمایت از نویسندگان و هنرمندان، این سازمان تهدید به قطع بیمه هنرمندان کرد؛ اما خوشبختانه با هماهنگی‌های صورت گرفته قرار بر این شد که ما بخشی از مطالبات را پرداخت کنیم و سازمان تامین اجتماعی نیز این مسئله را پیگیری کند.
 
وی با اشاره به توقف جشنواره افق نو افزود: متولی این جشنواره وزارت ارشاد نبوده و ما تنها به اجرایی شدن این جشنواره کمک کرده‌ایم وزارت ارشاد هیچ گاه این جشنواره را تعطیل نکرده و اگر تعطیلی هم صورت گرفته از جانب دیگر سازمان‌ها بوده است. اینکه این جشنواره در آینده برگزار شود یا خیر به برگزارکنندگان آن برمی‌گردد و ما با این جشنواره مشکلی نداریم.
 
وزیر ارشادگفت:‌ طبیعتا سیاست‌مان این نیست که کارها را به گونه‌ای بین زیرمجموعه‌ها تقسیم کنیم که همدیگر را خنثی کنند؛‌ ما در این دوره موازی‌کاری نخواهیم داشت.
 
جنتی با اشاره برگزاری جشنواره فیلم فجر گفت:‌ طبیعتا جشنواره‌ها در این دوره برگزار خواهند شد ولی باتوجه به تنگناهای مالی‌ای که در کشور وجود دارد ما سعی می‌کنیم با رعایت صرفه‌جویی همه جشنواره‌ها را به خوبی برگزار کنیم.
 
وی گفت: چاپ تصاویر بانوان بر روی محصولات و مجلات به طور طبیعی مشکلی ندارد ولی اگر نوع چاپ و نوع تصویر منتشرشده به گونه‌ای باشد که مفسدانگیز شود طبیعتا با آن برخورد خواهیم کرد.
 
جنتی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر شاخص‌ترین برنامه وزارت ارشاد برای حمایت از ناشران خاطر نشان کرد: طبیعتا مشکلات چاپ و نشر بزرگترین مسئله وزارت ارشاد به شمار می‌رود؛ ناشران بالا بودن هزینه‌های چاپ و پایین بودن مشتریان کتاب را عمده‌ترین مشکل خود عنوان کرده‌اند ما نیز باید تلاش کنیم تا در داخل کشور کارخانه‌های تولید کاغذ و چاپخانه‌های مدرن ایجاد کنیم. البته در شرایط فعلی انجام چنین کارهایی نیاز به زمان و تامل دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار