تشکلهای دانشجویی دانشگاه مازندران با صدور بیانیهای اعلام کردند: معرفی توفیقی به عنوان وزیر سنخیتی با اعتدال ندارد؛ چراکه وی پس از انتخابات 88 در دانشگاهها به آتش فتنه دامن زد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از ساری، در بیانیه تشکل های دانشجویی دانشگاه مازندران خطاب به روحانی در آستانه معرفی توفیقی به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت علوم به مجلس آمده است: مایه مباهات است که ملت قهرمان ایران در عرصه تعیین سرنوشت سیاسی خود و پاسخگویی به ندای حماسه سیاسی مقام معظم رهبری، برای نیل به آینده روشن با اعتماد به تدبیر دولت، مشی اعتدال را برگزینند.
این بیانیه می افزاید: اعتدالی که در اندیشه سیاسی اسلام و انقلاب به معنای دوری از افراط و تفریط، حضور همه سلایق در چارچوب انقلاب و بهره گیری از تمام توان و ظرفیت های مشروع موجود است. تعریفی که شخص جنابعالی هم بر آن صحه گذاشته اید که یقیناً مهم ترین دلیل اعتماد عمومی به این گفتمان است.
این بیانیه تصریح کرده است: چه مطلوب است که شاهد استمرار این رویکرد در تمام عرصه های مدیریتی، انتخاب مدیران و متولیان حوزه های گوناگون باشیم. تدبیر و اعتدالی دائمی و همیشگی. افراط در چنین مجموعه ای دور از انتظار است. از این سبب توقع چنین است که دایره های مدیریتی از انحصار گروه های افراطی خارج شود.
در این بیانیه تاکید شده است: اما متاسفانه این وعده در بعضی موارد جامه عمل نپوشید و حضور برخی افراد در بعضی از جایگاه ها شعار اعتدال دولت یازدهم را دچار خدشه کرد. افرادی که نقش محرک در فتنه 88 که در تقابل آشکار با جمهوریت نظام و اصل مردم سالاری بود داشتند.
این بیانیه عنوان کرده است: انتصاب دکتر توفیقی به عنوان سرپرست وزارت علوم و معرفی احتمالی ایشان به عنوان وزیر پیشنهادی، نمونه ای بارز از این رویکرد غیر اعتدالی می باشد. فردی که با عملکرد افراطی خود پس از انتخابات سال 88 در دانشگاه ها خصوصاً دانشگاه تهران با زیر سوال بردن ساز و کار انتخابات، به آتش فتنه دامن زده و موجب تشویش اذهان عمومی شد.
این بیانیه ادامه داده است: انتخاب توفیقی به عنوان وزیر علوم دانشگاه را به سمت فعالیت های سیاسی می کشاند و دانشگاه را از مسیر پیشرفت علمی که مد نظر رهبر انقلاب است و ایشان بارها بر این موضوع تاکید کرده اند، منحرف می کند.
در این بیانیه تصریح شده است: البته در راستای همین انتصابات، اخیرا گمانه زنی هایی مبنی بر احتمال انتصاب افراد مشابه در دانشگاه های استان مازندران که در همان ایام فتنه نقشی راهبردی در ملتهب کردن فضای علمی دانشگاه داشتند، برای تصدی کرسی ریاست دانشگاه به گوش می رسد. این امر با اقداماتی از قبیل جمع آوری امضا در سطح دانشگاه ها، توسط گروه های سیاسی خارج از دانشگاه همراه شد و قبلاً نیز شاهد بهره برداری های سیاسی در موارد مشابه بوده ایم.
این بیانیه می افزاید: این ها نمونه هایی است که امید را در دل معاندان و مخالفان نظام و انقلاب زنده کرده و بر دل خیرخواهان درد مینهد.
این بیانیه خاطرنشان کرده است: تشکل های دانشجویی که هر کدام نماینده طیف وسیعی از دانشجویان خیرخواه انقلابند، انتصاباتی از این جنس را برنتابیده و چنین گزینش هایی را در مغایرت آشکار با اهداف و آرمان های انقلاب می دانند.
در این بیانیه یادآور شده است: لذا از شما به عنوان فردی ولایتمدار و انقلابی و تربیت یافته مکتب حضرت امام (ره) که در کشاکش روزهای سخت، نقش موثری ایفا کرده اید، انتظار می رود اهتمام بیشتری به سخنان رهبری بورزید، باشد که شاهد تحقق کامل میانه روی و اعتدال، صداقت و امید و تدبیر در دولت حضرتعالی باشیم.