فشارهای بین المللی به اسرائیل برای پیوستن به شورای حقوق بشر
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۰۴۱۱
هاآرتص فاش کرد؛

فشارهای بین المللی به اسرائیل برای پیوستن به شورای حقوق بشر

روزنامه اسرائیلی هاآرتص از فشارهای بین المللی به اسرائیل درخصوص پیوستن به شورای حقوق بشر سازمان ملل خبرداد.
فشارهای بین المللی به اسرائیل برای پیوستن به شورای حقوق بشر

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، اسرائیل برای پیوستن به شورای حقوق بشر سازمان ملل تحت فشار بین المللی قرار دارد.

 

به گزارش الجزیره، آلمان با هشدار به اسرائیل در خصوص عدم پیوستن به شورای حقوق بشر سازمان ملل، اعلام کرده است که این اقدام عواقب و خسارات سیاسی برای این رژیم خواهد داشت.

 

روزنامه اسرائیل هاآرتص فاش کرد که آلمان ضمن این هشدار تاکید کرده است که در صورت عدم پیوستن اسرائیل به این شورا، متحدان غربی صهیونیست ها در حمایت از این رژیم با مشکل مواجه می شوند.

 

این روزنامه همچنین افزوده است که گیدو وستروله، وزیرخارجه آلمان روز جمعه گذشته با ارسال نامه ای به سفارت رژیم صهیونیستی در برلین خواستار پیوستن این رژیم به شورای حقوق بشر سازمان ملل، مستقر در ژنو شد.

 

وزیرخارجه آلمان در این نامه تاکید کرده است که عدم عضویت اسرائیل در این شورا «باعث بروز انتقادات بین المللی علیه تل آویو می شود و آلمان به عنوان یکی از متحدان اسرائیل نمی خواهد چنین اتفاقی بیفتد».

 

به دنبال درخواست شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال 2012 مبنی بر تحقیق درخصوص نقض حقوق بشر صهیونیست ها با توجه به شهرک سازی در کرانه باختری، اویگدور لیبرمن، وزیرخارجه وقت رژیم صهیونیستی دستور تحریم عضویت در این شورا را صادر کرد.

پربازدیدترین آخرین اخبار