اشکان یوسفی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: جلسه پیش کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی با حضور مسئول فرهنگی پردیس دانشکده شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی تشکیل شد و آیین نامه فعلی نشریات دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت.
وی با بیان اینکه محرم سال گذشته یکی از نشریات پردیس شهید عباسپور مطلبی را منتشر کرد که باعث دلخوری برخی افراد و در نهایت شکایت از این نشریه شد، اظهار داشت: سوء برداشت هایی که از مطلب درج شده در 15 شماره این نشریه شده بود، باعث شکایت و در نهایت صدور حکم سنگین یعنی توقف چاپ این نشریه و معرفی مدیرمسئول آن به کمیته انضباطی شد.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی افزود: مدیرمسئول این نشریه مدارک و مستندات موجود را به ما ارائه کرد و ما نیز توانستیم حکم صادر شده را به تذکر شفاهی تقلیل دهیم؛ با این حال در جلسه گذشته مدیرفرهنگی دانشکده شهید عباسپور خواستار صدور حکم اولیه، یعنی تعلیق نشریه شد؛ این در حالی است که اعضای شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی برای صدور چنین حکمی قانع نشده و رای به حکم تذکر شفاهی دادند.
یوسفی با بیان اینکه جلسات آخر کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی به تغییرات آیین نامه اختصاص پیدا کرد، ادامه داد: مشکلی اصلی آیین نامه نشریات دانشجویی این است که مفاد این آیین نامه متناسب با سال های گذشته تنظیم شده و الان با وسعت و فراگیر شدن نشریات و فضای مجازی دیگر پاسخگوی نیازهای نشریات دانشجویی نیست؛ از این رو برخی مفاد موجود در این آیین نامه باید اصلاح شود.
وی با اشاره به مفاد اصلاح شده آیین نامه نظارت بر نشریات دانشجویی افزود: یکی از مفاد تغییر یافته در این آیین نامه ترکیب کمیته ناظر دانشگاه هاست؛ در آیین نامه فعلی آمده که اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه ها سه نفر عضو هیئت علمی، دو نفر دانشجو و یک نفر نفر عضو علی البدل دانشجو است، در حالی که در اصلاحیه این آیین نامه تعداد اعضا به دو عضو هیئت علمی، سه دانشجو و یک عضو علی البدل تغییر یافته است.
عضو شورای مرکزی ناظر بر نشریات دانشجویی با بیان اینکه درخواست «خبرگزاری دانشجو» مبنی بر الکترونیکی شدن نشریات در جلسه کمیته شورای نظارت بر نشریات دانشجویی مورد بررسی قرار گرفت، اظهار داشت: هنوز آیین نامه نشریات الکترونیکی تصویب نشده است، به همین دلیل هنوز نمی توانیم در این زمینه کاری انجام دهیم؛ البته تصویب این آیین نامه در دستور کار قرار دارد.
یوسفی خاطرنشان کرد: دانشگاه ها و دانشجویان در حوزه نشریات الکترونیکی با معضلاتی روبرو هستند؛ از یک طرف دانشگاه ها نمی توانند هزینه چاپ و انتشار نشریات دانشجویی را بپردازند و از سوی دیگر دانشجویان به دلیل نبود آیین نامه مشخص نمی توانند اقدام به انتشار نشریات الکترونیکی کنند؛ از این رو باید آیین نامه این نوع نشریات در اسرع وقت به تصویب برسد.