به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» جعفر توفیقی در مراسم معارفه فرجی دانا وزیر جدید علوم تحقیقات و فناوری که عصر امروز در وزارت علوم برگزار شد گفت: خیر مقدم می گویم به آقای فرجی دانا و تشکر می کنم از مجلس به خاطر رای اعتمادی که به ایشان دادند و از آقای روحانی نیز تشکر می کنم که علی رغم مشکلاتشان نامزدهای وزارت علوم را در یک کارگروه پنج نفره از سه ماه پیش تعیین کرده بودند.
سرپرست سابق وزارت علوم گفت: سه ماه قبل که من مسئولیت سرپرستی را بر عهده گرفتم کارگروه تعیین وزیر علوم در حال بررسی و انتخاب وزیر بود اما به دلیل موانع و مشکلات نتوانستیم به سرعت این کار را انجام دهیم. فرجی دانا نیز علی رغم مشکلاتشان از کارگروه خارج نشدند چون می دانستند مورد اجماع اکثر دانشگاهیان هستند.
توفیقی ادامه داد: فرجی دانا از سال 76 تا 84 زندگی مدیریتی، قوی و شناخته شده ای دارند و از روحانی تشکر می کنم که ایشان را انتخاب کردند.
وی با اشاره به نحوه انتخابش به عنوان سرپرست وزارت علوم گفت: دکتر روحانی مسئولیت سختی به من اعتماد کردندچون اعتقاد داشتند که وزیر علوم باید به انتخاب کارگروه باشد ولی من به ایشان گفتم که نگران معرفی وزیر نباشند هر وقت مصلحت دیدند می توانند هر فردی که از کارگروه مناسب باشد را معرفی کنند من نیز هر تصمیمی که شما بگیرید به آن پایبند هستم و برای ما پنج نفر فرقی نمی کرد که چه کسی مسئولیت را به عهده بگیرد چون خدمت به جمهوری اسلامی نعمت است.
وی ادامه داد: برای اعتلای کشور آرزوی توفیق می کنم.
توفیقی در ادامه خاطرنشان کرد: در این 71 روز کارهای خیلی زیادی را انجام دادیم اولین وظیفه من این بود که روحیه امید و نشاط که در جامعه حاکم شده در دانشگاه ها عملیاتی کنیم به خصوص بعد از انتخابات 24 خرداد دنبال این بودیم که چگونه شور و نشاط را به دانشگاه ها بیاوریم و سعی کردم کار را از اینجا شروع کنم که چه نارضایتی ها در دانشگاه ها است همان را برطرف کنم.
توفیقی خاطرنشان کرد: تصمیماتی که در این 71 روز گرفتیم اولین اقداممان این بود که اگر حق کسی ضایع شده آن را مرتفع کنیم تا دانشگاهیان دولت تدبیر و امید را در دانشگاه ها لمس کنند نیت این بود که فضا در دانشگاه ها ایجاد شود چرا که شور و نشاط مهم ترین محرک دانشگاهیان است.
وی بااشاره به پیشرفت های علمی در کشور گفت: با پیشرفت های علمی که در دانشگاه ها صورت گرفته باید دانشگاه را از حاشیه به متن بیاوریم و یک مدیریت سیستمی و یکپارچه دولت ایجاد کنیم و وقتی در نظام اقتصادی برنامه ریزی می کند باید حضور دانشگاه را در خود حفظ کند.
توفیقی اضافه کرد: باید فرایندهای که در آن مدیریت می کنیم بازبینی شود و به سمت مقررات زدایی و رفع موانع برویم دغدغه ما باید این باشد به گونه ای رفتار کنیم که همه دانشگاهیان احساس کنند توانمند هستند.