رئیس دانشگاه آزاد ساری در دیدار با مخترعان اعزامی به مسابقات جهانی آلمان گفت: جوانان مبتکر و خلاق باید در عرصه تبدیل علم به عمل تلاش کنند.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، نیاز آذری عصر دیروز در دیدار با مخترعان اعزامی به مسابقات جهانی آلمان بیان داشت: سرنوشت آینده این کشور و نظام به همت بلند و تلاش ارزشمند جوانان وابسته است و این دانشگاه افتخار می کند که زمینه رشد و تعالی و بالندگی جوانان را فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: دانشگاه آزاد بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و این دانشگاه در عرصه تولید علم و پژوهش در سطح منطقه و کشور دارای رتبه های عالی است.
رئیس دانشگاه آزاد ساری در ادامه با اشاره به حمایت همه جانبه دانشگاه از مخترعان و مبتکرین تاکید کرد: ایجاد شرکت های دانش بنیان و حمایت همه جانبه از مخترعین و مبتکرین یکی از سیاست های جدی دانشگاه آزاد است و امیدواریم جوانان مبتکر و خلاق در عرصه تبدیل علم به عمل بیشتر تلاش کنند.
نیاز آذری گفت: موفقیت های علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد بی نظیر است و انتظار می رود با گسترش شرکت های دانش بنیان این موفقیت ها تداوم یابد.
وی در بخش پایانی سخنانش با تشکر از همت بلند و تلاش ارزشمند اعضای باشگاه در تبدیل ایده به پدیده و اختراعات جدید گفت: امروز بکارگیری علم در عرصه عمل و تبدیل آن به فناوری مورد نیاز جامعه یک اصل مهم و زیربنایی است و دانشگاه ها به عنوان مراکز اصلی تولید علم باید زمینه های این اختراعات و ابتکارات را فراهم کنند.
شش نفر از دانشجویان مخترع دانشگاه آزاد ساری برای شرکت در مسابقات مخترعات جهان عازم آلمان خواهند شد.
این مسابقات با حضور مخترعان و مبتکران 45 کشور دنیا از امروز تا 12 آبان ماه جاری در شهر نورنبرگ آلمان برگزار می شود که تیم مخترعین باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد ساری با شش اختراع در این مسابقات شرکت خواهد کرد.
محمدرضا نجاتی مقدم و مجید تجن جاری با اختراع سیستم کنترل مدارات برقی با استفاده از سیگنال مغز، حسن نجاتی مقدم با اختراع سیستم امتیاز دهی کاراته و آنالیز در جهان، آرمان صابری با اختراع دستگاه غذادهی حیوانات به صورت هوشمند، مریم فرخی با اختراع سیستم کنترل مدارات جت اسکی، حنانه مهدوی با اختراع ثبت ساعت خودروهای فعلی به صورت هوشمند و عباس رضایی با اختراع سیستم تصحیح متون برگه های امتحانی (چهارگزینه ای) به این مسابقات اعزام خواهند شد.
لازم به ذکر است، مخترعین عضو باشگاه پژوهشگران و نخبگان دانشگاه آزاد ساری تا کنون شش مدال نقره جهانی، چهار مدال برنز جهانی و چهار دیپلم افتخار از کشورهای فرانسه، کرواسی، صربستان، رومانی، سوئیس و روسیه دریافت کرده اند.
کسب مدال طلای مسابقات رباتیک کشور، دو مدال نقره المپیادهای اختراعات دانشجویی کشور و دو مدال برنز مسابقات کشوری از دیگر افتخارات این پژوهشگران جوان است.