آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۲۰۷۱
روستا‌ آزاد در یادواره مهندس شهید مهرداد:

امثال شهید مهرداد متوجه شدند که باید دست از نفع شخصی خود برداشته و در جهت خدمت به کشور قدم بردارند

رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: امثال شهیدان مهرداد متوجه شدند که باید دست از نفع شخصی خود در تحصیل بردارند و در جهت خدمت به کشورمان پیش‌قدم شوند.
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، رضا روستا آزاد در یادواره مهندس شهید امیر مهرداد که عصر امروز در دانکشده شیمی دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد گفت: همه ساله تعداد قابل توجهی وارد دانشکده دانشگاه صنعتی شریف می‌شوند که همین امسال از سه هزار نفر کل ورودیان جدید هزار دانشجو در مقطع کارشناسی دو هزار نفر در کارشناسی ارشد و دکتری پذیرش شدند مسلما همه این دانشجویان به دنبال این هستند که در مدت تحصیل‌شان درس بخوانند مدرک بگیرند و پس از آن مراحل علمی مختلف را طی کنند این ریل گذاری است که در دانشگاه وجود دارد.
 
وی با اشاره به رویکرد دانشجویان در مقابل هنجارهای عمومی حاکم بر کشور و دنیا ابراز داشت: اگر هنجار عمومی حاکم بر کشور و دنیا صحیح شود این روندخوبی است که دانشجویان چنین مراحلی راطی کنند اما اگر هنجار حاکم بر کشور و دنیا مشکل داشته باشد و نفی کار علمی به سود ظالم باشد سر جمع این تلاش‌ها آب در آسیاب دشمن ریختن است.
 
وی افزود: اگر خدمات صنعتی انجام دهیم و این خدمات به نفع بشریت نباشد آن زمان نمی‌توانیم به راحتی درس‌مان را بخوانیم و تنها به فکر درس شغل و مدل خودمان باشیم اینجاست که فرق سره و ناسره و خالص و غیرخالص مشخص می‌شود.
 
وی گفت: وقتی هنجار حاکم بر محیط پیرامونی ما هنجار ناثواب است این گونه می‌شود که نهایتا تلاش ما گلوله‌ای در خدمت خشاب نابه‌خردان می‌شود.
 
روستاآزاد با اشاره به اقدامات شهدای این دانشگاه عنوان کرد: امثال شهید مهرداد و تهرانی‌مقدم‌ها متوجه شدند که گاهی باید دست از علایق شخصی خود بردارند و درجهت خدمت به ملت و کشورمان پیش‌قدم شوند.
 
رئیس دانشگاه صنعتی شریف در ادامه ابراز داشت: در سال 58 که برای اولین بار به این دانشگاه آمدم شهیدمهرداد چند دوره بالاتر از بنده بودند و شهدای گرانقدر زیادی جزو هم‌دوره‌های من محسوب می‌شدند من به چشم می‌دیدم این شهدا اغلب با همین دغدغه گاهی با برداشتن واحدهای زیاد و گاهی با حذف واحدها به دنبال خدمت بیشتر به کشورمان هستند.
 
وی با اشاره به اقدامات شهید مهرداد در دانشگاه صنعتی شریف اظهار داشت: شهید مهرداد جهاد دانشگاهی را برای اولین بار در این دانشگاه تاسیس کرد و با تلاش‌های زیاد سعی کرد تا از آنچه که یاد گرفته و آنچه که می‌تواند از دیگران مشورت بگیرد در مقابل تحریم‌های اول انقلاب ایستادگی کند.
 
روستاآزاد در پایان با بیان اینکه باید یاد شهدا را در آستانه یوم‌الله 13 آبان زنده نگه داریم خاطر نشان کرد: با توجه به این ملاحظات در آستانه 13 آبان در مقابله با ظلم و ضدیت با استکبار یاد شهدا همیشه زنده است و راهی که در کارهای خود گذشته شهدا ملاحظه می‌شود دقیقا همان چیزی است که امروز در کلام رهبر بر آنها تاکید وجود دارد.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار