به گزارش گروه بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، منابع خبری عربی کمیته تحقیق در باره مرگ یاسر عرفات رئیس فقید تشکیلات خودگردان فلسطین ظهر امروز با برگزاری یک کنفرانس خبری در کرانه غربی رود اردن اعلام کرد قراین و شواهدی در اختیار دارد که ثابت می کند ترور عرفات توسط اسرائیل انجام شده است.
حدود 9 سال پیش یاسر عرفات در بیمارستانی در پاریس درگذشت و مرگ مشکوک او جنجال زیادی در داخل و خارج فلسطین ایجاد کرد. تیرماه سال گذشته گزارش هایی از سوی برخی رسانه های عربی منتشر شد مبنی بر این که عرفات از طریق تشعشعات خاصی به صورت تدریجی کشته شده است. سپس یک کمیته تحقیق برای بررسی این موضوع تشکیل و قبر عرفات مجددا گشوده شد تا نمونه هایی از جسد وی به آزمایشگاه هایی در چند کشور اروپایی فرستاده شود.
در کنفرانس خبری امروز اعلام شد نتایج بررسی ها نشان داده عرفات با یک ماده سمی کشته شد که نمی توان نوع این ماده را به دقت تعیین کرد.