آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۳۵۰۰

9 کتاب نشر قدیانی برای سالار شهیدان

همزمان با ایام عزاداری سالار شهیدان، انتشارات قدیانی فهرستی از آثار منتشر شده خود در ارتباط با این دهه عزیز را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد.

 به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، همزمان با ایام عزاداری سالار شهیدان، انتشارات قدیانی فهرستی از آثار منتشر شده خود در ارتباط  با این دهه عزیز را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد؛ فهرستی که در این خبر عنوان می شود، تنها بخشی از کتاب های منتشر شده با محوریت امام سوم شیعیان را در برمی گیرد. 
                                                   
«آینه در کربلاست» نوشته دکتر محمدرضا سنگری اولین کتاب از این فهرست است. این اثر، پژوهش و نگارشی نو در بازشناخت نهضت عاشورا و ترکیبی از روایت، تطبیق، تحلیل، تذکر و سیر تاریخی حوادث و رویدادهای آن به شمار می‌آید. 


«قصه‌های عاشورایی» هم کتاب دیگری است که این مؤسسه فرهنگی آن را پیشنهاد می دهد. " قصه های عاشورایی" مجموعه 10 جلدی برای کودکان است که مجلدی از تمام کتاب‌های آن هم در قطعی رحلی در اختیار خانواده‌ها قرار گرفته است. «فریبا کلهر» نویسنده این داستان‌های عاشورایی است.


«فراموشان» داستانی از واقعه کربلا برای نوجوانان است. کتابی که روایت دیگری از این واقعه تاریخی را پیش روی مخاطبان قرار می دهد.  هر قسمت این داستان از زبان کسی روایت می شود که در این واقعه شرکت داشته یا شاهد آن بوده است. سرانجام با به هم پیوستن این روایت ها، خواننده به کل واحدی می رسد که حدیث کربلا را در ذهنش زنده می کند. تألیف این داستان را داوود غفارزادگان بر عهده داشته است.

 

«خداحافظ درختان سرو» نوشته مژگان شیخی هم کتابی دیگری است که بخشی از آن به امام حسین (ع) اختصاص دارد. در این کتاب، زندگی حضرت زینب(س) از کودکی تا وفات ایشان به شیوه‌ای داستان گونه روایت شده است. وقایع مربوط به دوران پس از وفات پیامبر(ص)، دوران امامت حضرت علی(ع)، واقعه کربلا و ماجراهایی که حضرت زینب(س) و بازماندگان خاندان پیامبر بعد از آن واقعه از سرگذراندند، از بخش های خواندنی کتاب است.


«یاران کوچک حسین(ع) » نوشته سید احمد موسوی‌وادقانی حکایتی از کودکان و نوجوانان در حماسه کربلا برای مخاطبان بزرگسال است. در حادثه کربلا، مردان بزرگی امام حسین(ع) را همراهی کردند. یاران وفاداری که جوانمردانه از اسلام دفاع کردند و در نبردی دلاورانه به شهادت رسیدند. در کنار این بزرگ مردان، چندین نوجوان هم حضور داشتند که در فداکاری و وفاداری چیزی از بزرگ ترها کم نگذاشتند. حضرت قاسم(س)، حضرت علی اصغر(س) و  ابوبکربن الحسن در شمار این یاران کوچک امام هستند. این کتاب روزنه ای است به زندگی این بزرگ مردان کوچک.


کتاب دیگری که می توان در این راستا معرفی کرد؛  «چهارده قصه از کودکی معصومین: نوشته محسن ربانی جویباری است که یکی از داستان‌های آن به امام حسین(ع) اختصاص دارد. معرفی کودکی معصومین(ع) یکی از روش‌های ارائه الگوهای عملی به کودکان و نوجوانان است. نویسنده این کتاب با توجه به این هدف و با ظرافت تمام چهارده حکایت شیرین و خواندنی را انتخاب و با نثری زیبا بازنویسی کرده است.


جلد پنجم از مجموعه چهارده جلدی «14 قصه 14 معصوم» با عنوان امام حسین(ع) هم به شرحی از زندگی امام حسین(ع) پرداخته است. مهم ترین ویژگی این مجموعه چهارده جلدی در زبان ساده ایست که حسین فتاحی به کار برده است. به گونه ای که قابل درک و جذاب برای کودکان دبستانی باشد.


پنجمین جلد از «قصه های منظوم از چهارده معصوم» سروده محمد کاظم مزینانی با عنوان «و ناگهان پرنده شد: هم به امام سوم شیعیان اختصاص دارد. این کتاب حاوی قصه‌ای منظوم از یکی از اتفاقات زندگی امام حسین(ع) برای کودکان  است.

 

«نسیم دختر باد» سروده افشین علاء آخرین کتابی به شمار می آید که درباره اش به شما خواهیم گفت. این کتاب دربردارنده شعرهایی شیرین برای کودکان است. یکی از شعرهایی این مجموعه به حضرت ابوالفضل اختصاص دارد. به بزرگ مردی که در واقعه کربلا افتخار آفرید.


گفتنی است، کتاب های یاد شده تنها بخشی از آثار منتشر شده از سوی این مؤسسه فرهنگی را در ارتباط  با امام حسین (ع) شامل می شوند. بنابراین برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با روابط عمومی نشر قدیانی به شماره 66404410 تماس بگیرید یا به نشانی اینترنتیwww.ghadyani.org  مراجعه کنید.


 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار