به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی در همایش یک روزه تدوین برنامه ریزی عملیاتی سال 93 استانی، گفت: سازمان تأمیناجتماعی از حدود 38 سال قبل با فراز و نشیبهایی روبه رو بوده که هم اکنون تنها با برنامه ریزی می توان مشکلات را ساماندهی کرد.
وی با بیان اینکه این سازمان به عنوان سازمانی اقتصادی و اجتماعی است که 60 سال از عمرش می گذرد و نصف جمعیت کشور را تحت پوشش دارد، افزود: این سازمان باید دارای برنامههای استراتژیک کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت باشد.
نوربخش اظهار داشت: درحال حاضر سازمان تأمیناجتماعی به دلیل وضعیت اقتصادی کشور، تحریمهای ظالمانه و مشکلات مدیریتی به جا مانده از تغییر 8 مدیرعامل در 8 سال گذشته با 5 هزار میلیارد تومان کسری بودجه مواجه است که این مبلغ باید از ذخایر سازمان برداشته شود.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با تأکید بر اینکه، تلاش مجاهدگونه مدیران و همکاران سازمان تأمیناجتماعی موجب خواهد شد به سمت استفاده از ذخایر نرویم، افزود: غیرت، تعصب و حمیت سازمانی 65 هزار همکار شاغل در سازمان مهم ترین عامل تداوم ارائه خدمات به جامعه مخاطبان سازمان، در سال های گذشته بوده است.
وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی سازمانی بین المللی است و باید برنامه ریزی های استراتژیک نسلی داشته باشد، گفت: برای این سازمان باید برنامه ریزیهای کوتاه، میان و بلند مدت و چشم اندازی روشن درنظر بگیریم.
نوربخش اظهار داشت: سازمان تأمیناجتماعی سازمانی اقتصادی با کارکردها و تولیدات اجتماعی بوده و منطق آن مشارکت اجتماعی است.
وی بخش اصلی سازمان را حوزه بیمه ای که مبنای آن محاسبات بیمه ای است برشمرد و گفت: نادیده گرفتن مسائل و محاسبات بیمه ای چالش بزرگی است که باید به آن نگاهی علمی داشت.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی با بیان اینکه بخش درمان نیز تولیدات و هزینههای مربوط به خود را دارد، گفت: مفاهیم پزشکی باید در کشور ما نهادینه شود، چرا که درحالحاضر بسیاری از مشکلات درمان ناشی از نداشتن اقتصاد درمان است.
وی سرمایهگذاری در یک سازمان بیمهای را مهم تلقی کرد و اظهار داشت: باید به سمت سرمایه گذاریهای زود بازده، کم ریسک و نقد شونده سریع برویم.
نوربخش گفت: منابع یک سازمان بیمه ای باید پایدار باشد، لذا از بعد منابع و مصارف باید مدیریت علمی، دقیق و کارشناسی داشته باشیم.
مدیرعامل سازمان تأمیناجتماعی تغییر فضای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی کشور را فرصتی برای این سازمان عنوان کرد و گفت: طبیعتاً رویکرد به سازمان تغییر کرده و درحال حاضر تعامل خوبی بین سازمان تأمین اجتماعی، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی وجود دارد که تاکنون بی سابقه بوده است.
وی در خاتمه خاطرنشان کرد: قطعاً سازمانی با چنین حیطه مأموریتی نمیتواند فاقد برنامه باشد و باید برای طراحی یک برنامه استراتژیک اقدام نماییم.