آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۴۶۶

دانشجویان دانشگاه آزاد گرگان به بیت رهبری اعزام می شوند

دانشجویان دانشگاه آزاد گرگان امشب به بیت رهبری اعزام می شوند.
دانشجویان دانشگاه آزاد گرگان به بیت رهبری اعزام می شوند

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از گرگان؛  دانشجویان دانشگاه آزاد گرگان به پشتیبانی سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان به بیت رهبری اعزام می شوند.

 

اسماعیل افرازه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد گرگان با بیان اینکه 40 دانشجوی فعال بسیجی از این واحد اعزام می شوند، هدف از این اعزام را دیدار و تجدید بیعت با مقام عظمای ولایت خواند و افزود: حضور در بارگاه ملکوتی حضرت معصومه سلام الله، حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام، مسجد مقدس جمکران و بارگاه ملکوتی حضرت امام قدس سره و عزاداری در حسینیه امام خمینی (ره) از دیگر برنامه های گروه اعزامی می باشد.

 

وی افزود: دفاع از ارزش های والای نظام اسلامی، پیروی از فرامین مقام معظم رهبری و پایبندی بر عهد و میثاق با رهبر کبیر انقلاب، دغدغه ی همیشگی بدانشجویان می باشد و این سفر بهانه ایی است تا روح جوان بسیجی دانشجو با حضور در پیشگاه معظم له و اماکن مقدس و متبرک ثیقلی تازه پیدا کند.

 

افرازه در پایان خاطرنشان کرد: در دو سال اخیر تا کنون بیش از 100 دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان بمناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی در مراسم عزاداری بیت معظم له شرکت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار