افزايش مهاجرت يهوديان به خارج از فلسطين اشغالي
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۶

افزايش مهاجرت يهوديان به خارج از فلسطين اشغالي

شهر وين، پايتخت اتريش که زماني گذرگاه موج مهاجران يهودي اروپا و اتحاد جماهير شوروي سابق به فلسطين اشغالي بود، هم اکنون به گذرگاهي براي مهاجرت معکوس بسياري از يهوديان از فلسطين اشغالي به اروپا تبديل شده است.

به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از شبكه خبري «العالم»، مهاجران يهودي علل مهاجرت معکوس خود از فلسطين اشغالي را علاوه برعدم مشروعيت رژيم اشغالگر اسرائيل، تحمل نکردن اقدامات نژادپرستانه اين رژيم عليه فلسطيني ها عنوان مي کنند.

صاموئيل، يکي از کساني که تصميم به مهاجرت از فلسطين اشغالي، لغو تابعيت اسرائيلي خود و يافتن آينده اي برخوردار از امنيت در مکاني ديگر گرفته است، گفت: در سال 1987 ميلادي به ارتش اسرائيل فراخوانده شدم و درجريان انتفاضه اول فلسطين به شهر خان يونس در نوار غزه منتقل شدم.

وي افزود: نظاميان اسرائيلي بدون هيچ توجيهي فلسطيني ها را مي کشتند تا جايي که شمار کشته ها به بيش از 1500 نفر رسيد و اين مسئله اين باور را در وجود من تقويت کرد که ما در «کشوري نژادپرست» زندگي مي کنيم که به کشتار ديگران اقدام مي کند، لذا تصميم گرفتم براي هميشه از فلسطين مهاجرت کنم. 

آري فردمن، خاخام يهودي نيز که در وين زندگي مي کند و وابسته به يک جميعت يهودي مخالف جنبش صهيونيسم است و تاسيس رژيم جعلي اسرائيل را مغاير با تعاليم تورات و فاجعه اي براي يهود مي داند، خود و خانواده اش با مواضع خصمانه و ظالمانه يهوديان هوادار اين رژيم روبرو هستند.

فردمن گفت: در سايه اين اوضاع خطرناک، من به خودم افتخار مي کنم زيرا با انگيزه هاي ديني و اخلاقي با اين دروغ موسوم به «کشور اسرائيل» که صهيونيست ها آن را به واقعيتي بدون عناصر و مولفه هاي بقا تبديل کردند، مقابله مي کنم./انتهاي پیام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار