میلاد شرفی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در خرم آباد، بیان داشت: سوال ما از توفیقی این است که جامعه دانشگاهی با انتصاب کدام اصحاب فتنه موافق بوده اند که نمایندگان مجلس را از حق پیگیری و اظهارنظر منع کرده اند؛ این در حالی است که وی و میلی منفرد تحت فشارهای جامعه دانشگاهی و با بصیرت نمایندگان از دستیابی به کرسی وزارت علوم بازماندند.
وی افزود: به فرموده امام خمینی(ره) مجلس در راس تمام امور است، با این حال اینکه توفیقی این حق را برای نمایندگان نادیده می انگارد نشان دهنده روحیه دیکتاتورمابانه ایشان و اهانت به جایگاه مجلس است.
دبیر مجمع هماهنگی تشکل های دانشجویی دانشگاه های لرستان گفت: جنبش دانشجویی از وقوع فتنه دیگری مانند فتنه 18 تیر 78 در دانشگاه ها نگران است؛ با این حال مطالبه ما از نمایندگان این است که در اسرع وقت نسبت به زدودن دانشگاه ها از اصحاب فتنه حتی به قیمت استیضاح وزیر علوم اقدام کنند.
شرفی تصریح کرد: اظهارات دیکتاتورمابانه توفیقی به خوبی بیانگر این است که اعتراض های جامعه دانشگاهی برای مخالفت با معرفی ایشان به عنوان وزیر علوم بی جهت نبوده است و براستی ایشان صلاحیت تصدی مسئولیت در وزارت علوم را ندارند، با این حال ضرورت دارد که وزیر علوم همانگونه که رئیس جمهور با پی بردن به دغدغه های جامعه دانشگاهی از معرفی توفیقی به مجلس منصرف شد ایشان نیز در مسیر مطالبات جنبش دانشجویی و جامعه دانشگاهی گام بردارند.
وی بیان داشت: توصیه ما به وزیر علوم این است که به جد از بها دادن به اصحاب فتنه در فضای دانشگاه ها بپرهیزند؛ چرا که این گروه اندیشه ای جز به آشوب کشیدن فضای دانشگاه ها را در سر نمی پرورانند.