کد خبر:۲۷۵۷۰۸

«شهرام شفیعی» مهمان بعدی عصرتجربه می‌شود

شهرام شفیعی تجربیاتش را به بیست و یکمین نشست «عصر تجربه» می‌برد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، شهرام شفیعی تجربیاتش را به بیست و یکمین  نشست «عصر تجربه» می‌برد؛ این نشست روز یکشنبه 3 آذر ماه ساعت 15 در سرای داستان برگزار می‌شود تا نویسنده آثاری همچون «راه و چاه»، «جزیره بی‌تربیت‌ها» و «آوازهای پینه‌بسته» از داستان‌نویسی بگوید.

 

گفتنی است، شهرام شفیعی سال 1349در تهران متولد شده و فوق لیسانس خود را در رشته ادبیات گرفته است. مجموعه داستان «در نوجوانی» اولین کتاب شفیعی است که در سال 1366 به چاپ رسیده است. این نویسنده تاکنون بیش از 100 عنوان کتاب به مخاطبان خود عرضه کرده است که «وحی‌نامه» آخرین اثر اوست.

 

لازم به ذکر است، به نظر خود شفیعی که تابه‌حال برگزیده 30 جایزه و جشنواره‌ شده است، مهم‌ترین جایزه‌اش را از دیدگاه مخاطب گرفته است.

 

علاقمندان برای شرکت در نشست‌های تخصصی و متنوع بنیاد می‌توانند به نشانی خیابان استاد نجات‌الهی(ویلا)، کوچه نوید، بن‌بست چهارم، پلاک یک، مراجعه کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88902810 تماس بگیرند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار