به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا قزوه، شاعر انقلابی کشورمان در انتقاد به تحریف سخنانش در «خبرگزاری ایسنا» مطلبی نوشته و با نام «وافریادا از ایسنا وافریاد» در وبلاگ شخصی خود قرار داده است.
متن این نوشتار به شرح ذیل است:
دو شب قبل دیداری با معاون فرهنگی وزیر ارشاد داشتیم و هر کدام از شاعران و نویسندگان در باره مشکلات صنفی شان صحبت هایی می کردند. من هم پیشنهادی دادم و صحبت هایی کردم. از جمله این که شاعران و نویسندگان فرزندان معنوی شاعران بزرگی چون حافظ و فردوسی و سعدی و دیگر بزرگانند و کاش می شد از ناشران کشور درصد حق تالیف کتاب این بزرگان را گرفت و در صندوقی ذخیره کرد و مشکلات بیماری و عدم بیمه بودن و بیکاری عده ای از اهل قلم را از این صندوق پرداخت.
در این جلسه شاعری به نام اسدالله شعبانی سخنانی گفت و دلسوزی هایی هم برای تعدادی از شاعران درگذشته و زنده کرد و من در پاسخ ایشان گفتم که خیلی نگران این آدمها نباش چون هم کتابشان در مملکت ما به وفور منتشر می شود و هم در همه کتابفروشی های جلوی دانشگاه پیدا می شود، اما کتاب امثال من و خیلی از شاعران انقلاب را نمی توانی در همین کتابفروشی ها پیدا کنی.
خبرنگار محترم خبرگزاری ایسنا که سابقه ی لطف های زیادی!!! به بنده دارد در خبرگزاری شان همان شب تیتر زده بود که «وقتی قزوه خود را با فروغ و شاملو مقایسه می کند.» و بعد همین تیتر را بسیاری از خبرگزاری ها و نشریاتی که با شعر انقلاب مشکل اساسی دارند تکرار کردند.
بنده از بی منطقی و بی ربطی این تیتر مانده ام به کجا شکایت کنم. مطمئنم که مسئولان این خبرگزاری هم به جای پرسش از واقعیت و سخنان من رای یک طرفه ای را به نفع خبرنگار خود صادر می کنند. نکته مغفول آن که در زیر این تیتر دروغین حرف من هم شهید شد و رفت. مثل معروفی ست که می گوید تو با انگشت به ماه اشاره کن آدم احمق به جای ماه نوک انگشت تو را نگاه می کند. بله ایشان به نوک انگشت بنده نگاه کردند و چهار وجب آن طرفتر را یا ندیدند و یا نخواستند ببینند.
کاش همان معاونت فرهنگی و خانه ی کتابی که من و امثال من و این خبرنگاران را دعوت کرده نوار صحبت های من را در اختیار اصحاب رسانه قرار دهد و قضاوت را به صاحبان عقل و اندیشه و انصاف واگذار کند تا معلوم شود که ریشه ی این شیطنت ها و تخریب ها در کجاست. چرا خبرگزاری های دیگر همه درست خبر را منعکس کردند اما ایسنا و اعوان و انصارش نه.
به هر حال اگر حق الناسی باشد من از خبرنگار این رسانه و دیگر همفکرانش نمی گذرم و آنها را به خدا واگذار می کنم و نام این انعکاس خبر را چیزی جز تسویه حساب و خالی کردن عقده های شخصی نمی گذارم. ضمن آن که اگر در عوالم مقایسه هم باشد بنده خود را نه با فروغ و شاملو - که به هر دو ارادت هم دارم- بلکه با حضرت خواجه حافظ مقایسه کرده ام در بیتی که سالها قبل گفته ام:
راستی ذره کجا حضرت خورشید کجا
ظلمت همچو من و شعشعه ی چون اویی
ما همان ذره ایم و گاه همان ذره هم نیستیم. شما که ایسنایید راست و درست باشید.
خداوند به اهل رسانه ی ما - و ایضا به ایسنا و ایسناییان - اندکی انصاف و تقوا عطا کند. آمین