مجتبی موسوی در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: حرف هایی که طی این 100 روز زده شده یا از روی ناپختگی بود یا از روی مطالعه کم. با این حال ممکن است قصدهایی پشت چنین صحبت هایی وجود داشته باشد؛ یعنی افرادی بخواهند فضای فرهنگی کشور را تغییر داده و به سمتی که سوق دهند که در دوران اصلاحات دنبال می شد.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با بیان اینکه مسئله فیس بوک را می توان یکی از همین موارد دانست، اظهار داشت: در واقع موضوع علی جنتی درباره این شبکه اجتماعی، از روی ناپختگی بوده است؛ همچنین وزیر ارشاد درباره تک خوانی بانوان هم مطالبی را از روی ناپختگی بیان کرده؛ شاید بین فقها درباره یک مسئله اختلافی وجود داشته، ولی این موضوع باعث نمی شود که بگوییم اگر آن مسئله مفسده برانگیز نباشد، اشکالی ندارد؛ در واقع چنین استدلالی از یک مسئول فرهنگی بعید به نظر می رسد و اگر حوزه های دیگر دولت تدبیر و امید بخواهد به همین سادگی و ناپختگی راجع به مسائل مهم کشور بحث و تصمیم گیری کند، قطعاً مردم خیلی زود از چنین فضایی رویگردان می شوند.
وی اظهار داشت: بعد از 100 روز روی کار آمدن دولت تدبیر و امید، شاهد اظهارنظرهای ناپخته ای از سوی وزات ارشاد هستیم و متاسفانه به دلیل توجه خیلی زیاد رسانه ها به موضوع سیاست خارجی، چنین مواردی از قلم می افتد.
موسوی درباره نشر چشمه ادامه داد: علی جنتی درباره بازگشایی نشر چشمه هم مطالبی را مطرح کرد؛ این انتشارات در طول این چند سال اخیر به چاپ رمان های غیراخلاقی، جنسی و .... مشهور شده و نمایشنامه روز حسین که توهین به امام حسین و باعث تعطیلی این انتشارات شد، از این جمله است؛ همچنین نشر چشمه در یک دوران چاپ کتاب های ضدجنگ را هم شروع کرده بود و اتفاقات دوران دفاع مقدس را به تمسخر گرفته بود؛ وقتی همه این موارد توسط یک انتشارات اتفاق بیفتد، طبیعتاً از روی آگاهی و تعمدی بوده است.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) اضافه کرد: ما قوانینی را در کشور داریم که یکی از آنها بحث ممیزی کتاب است؛ از این رو انتظار می رود که مسئولان در مقابل نشر چشمه با پختگی عمل کنند، در حالی که می بینیم علی جنتی چند روز پیش درباره نشر چشمه موضع گیری ناپخته ای داشت که امیدوارم سرانجام این قضیه، بحث برداشتن بحث ممیزی کتاب نباشد.
وی با بیان اینکه در دولت اصلاحات هم شاهد بودیم که لیبرال گرایی، کشو را به کجا رساند، گفت: انتظار داریم که اعتدالی که در قالب گفتمان انقلاب اسلامی تعریف شده است در این دولت رعایت شود؛ نه اینکه با مطرح کردن موضوعاتی مانند آزاد کردن فیلترینگ، کشور را به جایی ببرند که عاقبت خوبی ندارد.
موسوی با بیان اینکه زمانی که مجموعه اتفاقات این 100 روزه را کنار هم می گذاریم می بینیم که خیلی از اظهارنظرهای ناپخته ای که انجام می شود به دلیل آرام کردن جریان اپوزیسیون است، ادامه داد: این در حالی است که مردم نشان دادند با لیبرال گرایی در عرصه فرهنگ موافق نیستند؛ یعنی مردم مخاطب اصلی شبکه فیس بوک یا کتاب های نشر چشمه نیستند. رهبری هم درباره فیس بوک فرمودند این شبکه اجتماعی در دوران فتنه نقش اصلی را در هدایت کنندگی معارضان داشت، از این رو می بینیم که اکثریت اعضای دولت یازدهم در فیس بوک عضو هستند؛ در واقع آنها می خواهند از این طریق ارتباط خود را با مردم محدود کنند؛ چرا که درصد کمی از بدنه جامعه عضو این شبکه اجتماعی هستند.
مسئول فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق (ع) با اشاره به تعطیلی جشنواره افق نو افزود: در واقع فرهنگ اصیل و انقلابی مردم، فرهنگ استکبارستیزی است، در حالی که این فرهنگ به پای سیاست های زودگذر ارتباط با آمریکا قربانی می شود؛ به طوری که می بینیم جلوی برگزاری جشنواره افق نو گرفته شد.
وی خاطرنشان کرد: مهم ترین دلیل توقف برگزاری جشنواره افق نو ناهماهنگی وزارت ارشاد با این جشنواره بود؛ حال سوال ما این است که آیا دولت از مواضع ضدصهیونیستی تا این حد احساس خطر می کند که حتی جلوی برگزاری چنین جشنواره ای را هم می گیرد؟ در واقع دولت یازدهم در این 100 روز برخلاف مشی اعتدال خود عمل کرده که این موضوع به نگرانی بدنه دانشجویی تبدیل شده است.