علی بهرامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » در زاهدان، بیان داشت: انتصابات اخیر وزیر علوم در سطح معاونین این وزارتخانه نوعی دهن کجی به نمایندگان مجلس است.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه افرادی که فرجی دانا در سطح معاونین خود منصوب کرده، کسانی بوده اند که مجلس برای پست وزارت علوم به طور مستقیم به آنها رای اعتماد نداده و یا به طور غیر مستقیم فهمانده بودند که رای اعتماد نمی گیرند، این اقدام وزیر علوم در انتصاب این افراد نوعی دهن کجی به نمایندگان مردم ایران و به خود ملت شریف ایران است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در ادامه درباره طرح سوال از وزیر علوم توسط نمایندگان مجلس گفت: با توجه به اینکه نمایندگان مجلس همکاری بسیار خوبی در دور اول رای اعتماد به وزرا داشته اند و حتی خود آنها نیز فکر نمی کردند که وزرای پیشنهادی آقای روحانی رای اعتماد بالایی از مجلس اصول گرا بگیرند، طرح سوال از وزیر علوم هم هیچ جای اشکال نیست؛ چرا که مجلس حسن نیت خود را نسبت به دولت نشان داده است و حتی جایی که می توانسته برخی وزاری پیشنهادی مانند وزیر نفت را رای اعتماد ندهد رای اعتماد داده است.
بهرامی ادامه داد: بالاخره مجلس نشان داده است که نیتش خیر است و می خواهد با دولت همکاری کند و طرح سوال نشان دهنده این نیست که دولت می خواهد با مجلس در بیفتد و اعلام جنگ کند.
وی تاکید کرد: نمایندگان مجلس حقشان است و حتی بالاتر از حقشان وظیفه شان است که از وزیر علوم نسبت به این دهن کجی که به مجلس شده است، دلیل بخواهند که چرا چنین انتصاباتی کرده اند و من بعید می دانم وزیر علوم توجیه خاصی داشته باشد؛ اما اگر پاسخ قانع کننده ای داشتند که هیچ؛ اما اگر پاسخشان قانع کننده نبود به نظر من باید به مرحله استیضاح هم کشیده شود.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور افزود: مجلس نهم نباید مانند مجلس پنجم که تمامی وزرای خاتمی را قبول کردند از آن طرف بوم بیفتد و به دولت اجازه بدهد که هر کاری که می خواهد انجام دهد و مجلس به وظیفه نظارتی خود عمل نکند و به نظر من طرح سوال مشکلی ندارد و استیضاح کردن و عدم رای اعتماد دوباره هم مشکلی ندارد.
بهرامی انتصاب کسانی که در فتنه سال 88 حضور فعال داشتند در سطح معاونین وزارت علوم را دلیل اصلی طرح سوال از وزیر علوم دانست و خاطرنشان کرد: انتصاب این چنین افرادی که در فتنه 88 حضور فعال داشتند، آن هم به سمت معاونت وزارت علوم نشان دهنده این است که خواه ناخواه این تفکر وارد دانشگاه ها خواهد شد و می توان پیش بینی کرد که با توجه به تفکر این افراد نسبت به نظام، فضای دانشگاه ها می خواهد به چه سمتی کشیده شود.
وی افزود: به همان دلایلی که مجلس این افراد را برای وزارت علوم مناسب ندانست اکنون هم این افراد برای کار در سطح معاونت وزارت علوم نیز مناسب نیستند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور در توصیه به وزیر علوم گفت: این انتصابات عجیب و غریب اخیر به نظر می رسد که قرار است فضای دانشگاه ها را به سمت ملتهب شدن ببرد.
بهرامی گفت: از ملتهب شدن فضای دانشگاه ها جلوگیری کنید؛ اما باید به دانشجو اجازه داده شود تا سیاسی باشد نه سیاست زده.
وی با تاکید بر اینکه ملتهب کردن فضای دانشگاه ها کار درستی نیست و باعث می شود که نظام از پیشرفت علمی باز بماند، گفت: نباید اجازه دهیم که وضعیت دانشگاه ها به فضای دوران اصلاحات برگردد و دولت آقای روحانی نیازمند این است که دانشگاه ها در بحث علمی به خصوص در بحث اقتصاد اسلامی پیشرفت کنند.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی کشور با اشاره به اهمیت تبیین اقتصاد اسلامی تصریح کرد: سیاست خارجه ای که بخواهد اقتصاد را درست کند به بن بست خواهد خورد و فقط می تواند در یک برهه زمانی کوتاه مدت اقتصاد را درست کند و برای حل اقتصاد در بلند مدت دولت روحانی نیازمند این است که اقتصاد درون کشور را رشد دهد و ایدئولوژی اقتصاد اسلامی را عملی کند.