آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۹۸۹۶

صهیونیست‎ها به دنبال انضمام بخشهایی از کرانه باختری به سرزمین‎های اشغالی

وزیراقتصاد رژیم صهیونیستی گفت که خواستار انضمام بخش هایی از کرانه باختری رود اردن به بخش های تحت کنترل اسرائیل در سرزمین های اشغالی است.
صهیونیست‎ها به دنبال انضمام بخشهایی از کرانه باختری به سرزمین‎های اشغالی

به گزارش خبرنگار بین الملل «خبرگزاری دانشجو»، یک مقام بلندپایه رژیم صهیونیستی پیشنهاد کرده است که بخش هایی از کرانه باختری روداردن به سرزمین های اشغالی تحت کنترل این رژیم ملحق شود.

 

به گزارش الجزیره، نفتالی بنت، وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی که رئیس حزب راست گرای افراطی «خانه یهود» نیز می باشد، گفت که کنترل اسرائیل بر منطقه ای که 400 هزار شهرک نشین صهیونیست و تنها 70 هزار ساکن عرب دارد، مورد تایید است.

 

او همچنین با اشاره به روند گفتگوهای صلح خاورمیانه میان اسرائیل و تشکیلات خودگردان با میانجی گری اسرائیل، این روند را یک شوخی خواند. این اظهارات مقام صهیونیستی مذکور در حالی صورت می گیرد که چند روز پیش رژیم صهیونیستی در راستای گسترش غیرقانونی شهرک های خود از ساخت 255 واحد مسکونی جدید در منطقه ای در رام الله خبرداد.

 

موشه یعلون، وزیر دفاع رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته گفت که اسرائیل شریکی برای خود در گفتگوهای صلح نمی شناسد.

 

آویگدور لیبرمن، وزیرخارجه این رژیم نیز در 6 دسامبر گفته است که احتمال پیشرفت در روند گفتگوهای صلح اسرائیل و تشکیلات خودگردان جدا ضعیف است، زیرا اعتماد میان دو طرف «نزدیک به صفر» است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار