کد خبر:۲۸۰۱۷۶
نماینده مشهد در مجلس:

قدرت علمی عامل تسلط فرهنگی غرب بر جهان / حوزه تکنولوژی هسته‌ای مرکز علوم عالم است

نماینده مردم مشهد در مجلس گفت: حوزه تکنولوژی هسته‌ای مرکز علوم عالم است و مشاهده می‌کنید که انرژی هسته‌ای حوزه صنعت، صنایع نظامی ...

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، امیرحسین قاضی‌زاده عصر روز گذشته در همایشی تحت عنوان «میثاق دانشجویان مشهد با شهدای سنگر دانش» در دانشکده علوم پایه دانشگاه فردوسی بیان کرد: دانشمندان در شرایط سخت همه چیز را از صفر شروع کردند و به جز اخلاص و ایثار هیچ‌ چیز در وجود آنان وجود نداشت.
 

وی با اشاره به اینکه ما خواهان حقوق طبیعی خود هستیم، تصریح کرد: اقدام بزرگ خانواده‌های شهدا این است که پای کار ماندند و میدان را خالی نکردند که این امر شایسته تقدیر است.
 

این نماینده مجلس با بیان اینکه موضوع هسته‌ای مظهر استقلال ایران است، خاطرنشان کرد: چنانچه فناوری هسته‌ای را نداشته باشیم قطعا دچار مشکل خواهیم شد رئیس جمهور سابق عنوان کردند: قضیه هسته‌ای ما را 50 سال جلو می‌اندازد؛ بنابراین مشاهده می‌کنید که انرژی هسته‌ای تا چه میزان از اهمیت برخوردار است.
 

قاضی زاده ادامه داد:‌ در انرژی هسته‌ای می‌توان نیروگاه اتمی و برق اتمی تولید کرد و مشاهده می‌کنید که غرب عنوان می‌کند شما که منابع فسیلی در اختیار دارید به چه علت سراغ هسته‌ای می‌روید و در جواب باید گفت: با توجه به اینکه قیمت تمام شده برق هسته‌ای کمتر از یک سوم برق ماحصل از نیروگاه‌های فسیلی است به همین علت باید به سراغ انرژی هسته‌ای رفت.
 

وی افزود: با توجه به اینکه کشور ما از کشورهای در حال توسعه است و با توجه به اینکه درصدد هستیم صنعت و زندگی شهری و روستایی خود را توسعه دهیم؛ بنابراین به حجم زیادی از برق نیازمندیم که چنانچه بخواهیم از طریق انرژی فسیلی آن را به دست آوریم چندین برابر برق هسته‌ای هزینه در بر خواهد داشت.
 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه در پیمان کیوتو تعهد کردیم حجم گازهای گلخانه‌ای را کاهش دهیم، گفت: چنانچه بخواهیم روزی محیط زیست پاکی داشته باشیم چاره‌ای نداریم جز دستیابی به انرژی هسته‌ای و با توجه به اینکه تا سال 2030 باید 50 درصد خودروهای در حال تردد به خوردهای هیبریدی تبدیل شود تا محیط زیست در امان باشد؛ بنابراین ناچاریم به این سمت پیش برویم.
 

قاضی‌زاده با تأکید بر اینکه چنانچه در توسعه و حفظ محیط زیست خواهان پیشرفت هستیم باید به سمت انرژی هسته‌ای گام برداریم، بیان کرد: با توجه به اینکه شهرهای جنوبی کنار دریا قرار دارند و با توجه به اینکه یکی از فرآوردهای جانبی نیروگاه هسته‌ای فرآیند آب ‌شیرین کن است؛ بنابراین می‌توانیم از انرژی هسته‌ای جهت این منظور بهره بریم و آب دریای جنوب را برای این منطقه شیرین کنیم.
 

وی با اشاره به اینکه یکی از راههای که جهت جلوگیری از مهاجرت مردم به نقاط خوش آب و هواتر می‌توان بهره برد، توسعه آب شیرین در منطقه است، گفت: بیش از 60 موضوع علمی از انرژی هسته‌ای بهره می‌برند و به همین دلایل باید در جهت توسعه انرژی هسته‌ای کشور گام برداشت.
 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه حوزه تکنولوژی هسته‌ای مرکز علوم عالم است، تصریح کرد: انرژی هسته‌ای؛ حوزه پزشکی، محیط زیست، کشاورزی، صنایع نظامی و دیگر حوزه‌های را متأثر از خود می‌کند؛ بنابراین موضوع هسته‌ای موضوع اصلی توسعه کشور است و چنانچه از هسته‌ای، IT و دیگر علوم اصلی چشم پوشی کنیم ایران در حد کشورهای نیمه اول قرن نوزدهم خواهد ماند.
 

قاضی‌زاده با تأکید بر اینکه واقعیت این است که زندگی مردم بدون چرخیدن سانتریفیوژ‌ها نخواهد چرخید، خاطرنشان کرد: چنانچه خواهان رفاه دادن به جامعه هستیم همین مسیر را باید دنبال کرد و مسیر دیگری وجود ندارد این مسیری است که دنیا به آن رسیده است.
 

وی افزود: آمریکا کالاهای مصرفی خود را از کشورها چین و هند وارد می‌کنند آنها دانش تولید می‌کنند و در این راه گام برمی‌دارند.
 

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: علت اخطار آمریکا برای حذف انرژی هسته‌ای ایران بمب اتم نیست؛ زیرا چنانچه این دانش و زیرشاخه‌های آن را کسب کنیم ابرقدرت خواهیم شد امروز به خاطر علم است که آنان ابرقدرت هستند.
 

قاضی‌زاده تسلط فرهنگی غرب بر دنیا را به دلیل قدرت علمی آنها دانست و گفت: امروز زندگی مردم به توسعه دانش خصوصا دانش هسته‌ای گره خورده است و چنانچه نتوانیم از آن حراست کنیم نخواهیم توانست از حقوق مردم دفاع کنیم.
 

وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که دانشمندان به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند این است که رشد علمی و درآمد علمی در کشور وجود ندارد و مشاهده می کنند که بالا پریدن در اینجا دارای سطحی مشخص است.
 

نماینده مجلس ادامه داد:‌ دشمنان درصدد هستند ما فرزندانمان را تربیت کنیم آن‌گاه آنان نخبه‌هایش را جدا کنند و بدون زحمت آنان را جذب خود کنند.
 

قاضی‌زاده در پایان گفت: چنانچه ایران بخواهد تمدن ساز باشد و همانطور که یک ابرقدرت معنوی به یک ابرقدرت علمی تبدیل شود باید در عرصه علمی و بخصوص هسته‌ای پیشرفت کند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار