کد خبر:۲۸۰۳۳۶
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:

برای پرداخت مستمری‌ بازنشستگان کسری بودجه داریم / باید سن بازنشستگی افزایش پیدا کند

مدیرعامل تأمین اجتماعی گفت: در چند سال اخیر سن بازنشستگی کاهش یافته و امسال سازمان تأمین اجتماعی برای پرداخت مستمری‌ بازنشستگان ...

به گزارش خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید تقی نوربخش در نشست خبری که صبح امروز در سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد، گفت: حدود 12 سال است که در صحنه کار اجرایی حضور نداشتم و بیشتر فعالیت من در NGO ‌ها بود؛ همین الان نیز مدیریت بزرگ‌ترین NGO کشور را بر عهده دارم.


وی افزود: در سازمان تأمین اجتماعی که یک سازمان اقتصادی و اجتماعی است و پاسخگویی و شفافیت باید از راهکارهای اساسی سازمان باشد، دغدغه پاسخگویی به مستمری بگیران و بیمه‌شدگان را داریم.


مدیرعامل تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه این اولین جلسه‌ای است که در حضور خبرنگاران قرار می‌گیرم، گفت: با اینکه سالیانه 8600 نفر بیمه‌ شده اجباری، چهار میلیون بیمه‌شده آزاد و در کل چیزی حدود 38 میلیون نفر تحت پوشش درمانی این سازمان هستند که این تعداد، نصف جمعیت تحت پوشش کشور است، ولی با این حال این اولین فرصتی بود که توانستیم در خدمت رسانه‌ها قرار بدهیم.


نوربخش گفت: این سازمان 14 امکان و فعالیت برای بیمه‌شدگان انجام می‌دهد که در وضعیت فعلی، به دلیل کسری بودجه و مشکلات مالی، در انجام این اقدامات با مشکل روبرو هستیم.


وی با اشاره به قدمت این سازمان گفت: سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان 60 ساله است، بنابراین هر چه از عمر این سازمان می‌گذرد، تعداد مستمری بگیران و افراد کهن‌سال بیمه شده در آن افزایش می‌یابد؛ سازمان‌های بیمه‌گر جوان توان مالی خوبی دارند، ولی سازمان تأمین اجتماعی به دلیل اینکه تعداد مستمری‌بگیرانش افراد پیر و کهن‌سال هستند، از توان مالی‌اش کاسته شده است.


مدیرعامل تأمین اجتماعی با اشاره به سن بازنشستگی در ایران گفت: هم‌اکنون بر طبق اقدامات کارشناسانه‌ انجام شده، امید زندگی در میان ایرانیان به سن 72 سالگی رسیده است که براساس این میانگین باید سن بازنشستگی نیز افزایش پیدا کند، ولی متأسفانه ما در کشور شاهد هستیم که تعداد بازنشستگان هر روز بیشتر می‌شود.


نوربخش تصریح کرد: در چند سال اخیر سن بازنشستگی کاهش یافته و امسال سازمان تأمین اجتماعی برای پرداخت مستمری‌ بازنشستگان با کسری بودجه مواجه شده است.


وی با اشاره به ذخایر تأمین اجتماعی گفت: هم‌اکنون که من مسئول سازمان تأمین اجتماعی هستم، به هیچ کسی اجازه برداشت از ذخایر سازمان تأمین اجتماعی‌ را نمی‌دهم؛ این ذخایر مربوط به مردم، بازنشستگان و بیمه‌شدگان است.


مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به ساختار این سازمان گفت: زمانی که هفت هشت مدیرعامل در ظرف مدت کوتاهی تغییر پیدا می‌کنند، در ساختار سازمان اجتماعی نیز تغییر به وجود می‌آید؛ تغییرات متناوب اثراتی را روی عملکرد افراد ایجاد می کند که نمی‌توان از این اقدامات آسیب‌زننده به ساختار جلوگیری کرد.


نوربخش با اشاره به مدیریت خود گفت: از بعد از انقلاب تا کنون، من اولین مدیرعاملی هستم که از بدنه خود سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان مسئول این سازمان انتخاب شدم و 20 سال است که در این سازمان خدمتگزاری می‌کنم.


وی با اشاره به تفحص و تحقیقی که در سازمان تأمین اجتماعی صورت گرفته است، گفت: یک هیئت برای تحقیق و بررسی سازمان تأمین اجتماعی تعیین شده که در این مدت زمان اقداماتی برای بررسی سازمان انجام داده؛ طبق زمان‌بندی که مجلس تعیین کرده، قرار بود بررسی سازمان تأمین اجتماعی شش ماه به طول بینجامد، اما با همکاری مدیران این سازمان تحقیق و تفحص چهار ماه بیشتر طول نکشید.


مدیرعامل تأمین اجتماعی با اشاره به برنامه‌هایی که دولت اعلام کرده است، گفت: در این دولت برنامه‌ها و راهکارهایی برای بیمه‌شدگان و بازنشستگان اعلام شده که سازمان تأمین‌اجتماعی موظف به اجرای این برنامه‌ها بوده است؛ برای این کار یک گروه راهبردی تشکیل دادیم که برنامه‌هایی که دولت روحانی نوید آن را داد، به بهترین نحو صورت بگیرد.


نوربخش تصریح کرد: اولین اقدامی که در سازمان تأمین اجتماعی انجام می‌شود، بحث مربوط به «آی.‌تی» است؛ سازمان تأمین اجتماعی یک مرکز گسترده اطلاعات را راه‌اندازی کرده که این شبکه یکی از پنج شبکه اطلاعاتی بزرگ کشور است، ما توانستیم حتی در بحث‌های یارانه‌ای به تجمیع اطلاعات دست یابیم.


وی با اشاره به اعتبار دفترچه‌ها گفت: در این مدت سعی کردیم که اعتبار دفترچه‌هایی که در دست مردم قرار دارد را افزایش بدهیم و به همین علت تلاش کردیم بخشی از مشکلاتی که مردم در حال حاضر با آن مواجهند را برطرف کنیم.


مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه هیچ داروخانه‌ای از سازمان تأمین اجتماعی طلب ندارد، گفت: سازمان تأمین اجتماعی با توجه به منابعی که در اختیار دارد تلاش کرده است بدهی‌های خود را پرداخت کند و  هم‌اکنون هیچ داروخانه‌ای هیچ طلبی از این سازمان ندارد.


نوربخش افزود: در راستای کمک به مردم، 170 قلم دارو را تحت پوشش بیمه قرار دادیم و سعی کردیم که به بیماران دیالیزی، هموفیلی و کلیوی در حل مشکلات درمانی‌شان کمک کنیم.


وی در پایان گفت: در این سازمان ما چهار اصل اساسی داریم که قانون‌گرایی در بخش درمان، برنامه‌‌محوری، پاسخگویی به مردم و افکار عمومی و همچنین پاک‌دستی از اصول این سازمان محسوب می‌شود. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
مهدي-س
-
۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۳
براي پرداخت پاداشهاي ميليوني و قردادهاي ميليلياردي و......................................... کسري بودجه نداريد؟!
15
0
غفار
-
۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۲:۱۳
شنيدم آقايان باهنر و نوربخش درسخنان خود طوري صحبت کرده اند که پرداخت پاداشها بدليل مديريت افراد در بنگاههاي اقتصادي سازمان موجه بوده! سوال اينجاست که آيا نمايندگان مجلس هم جزو اين مديران بوده اند؟والله روز قيامتي هست .روز حساب وکتابي هست.همين پيرمردها وپيرزناني که سازمان به آنها تعهداتي دارند روز قيامت سر پل صراط جلو مشکلداران را خواهند گرفت انشاالله.
1
0
احمد نوريان
-
۱۶ دی ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۷
ظاهرا از جان آدمها چيزي ارزانتر يافت نمي شود که از آن مايه گذاشت مگر يک انسان با اين شرايط سخت چند سال مي تواند کار کند. شايد منظور آقاي نوربخش اين است که با افزايش سن بازنشستگي بتوان کاري کرد که افراد يک دفعه بدون بازنشستگي راهي گورستان شوند. بگرديد راهکارهاي ديگري پيدا کنيد . مثلا سهم پرداخت دولت را فزايش دهيد. يا مثلا سهم پرداخت کارگر يا کارمند بيچاره را افزايش دهيد. جامعه کارگري با افزايش سن بازنشستگي شديدا مخالف است و اين موضوع خط قرمز آنان مي باشد.
2
0
بدون نام
-
۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۲۲:۰۸
حالا اومديد سراغ بازنشستگي مخوايد کارگر بدبختي که بااين تورم وشرايط کاري بلافاصله راهي بهشت زهرا کنيد . سن سکته که پاييين اومده / تصادفات و حوادث مختلف که از مردم تلفات مي گيره / آلودگي هوا که الي ماشاالله / بيماريهاي مختلف جسمي وروحي وغيرو حالا شما بگيد اميد به زندگي فلان شده بابا اگر بااين تلفات بازهم مشکلتان حل نمي شه برا مرگ مردم فکر ديگري کنيد .
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار